Zece sfaturi pentru trăgătorii începători

0 Shares
0
0
0

V-aţi hotărât să vizitaţi poligonul de tragere pentru prima dată? Bravo!

Deși armele sunt periculoase, nu este nimic de care să vă temeți atunci când trageți cu o armă sigură la o unitate de tragere, mai ales dacă puteți trage cu un instructor experimentat în arme de foc. Pentru a vă ajuta să vă faceți experiența cât mai distractivă și plină de satisfacții, am adunat o listă de zece sfaturi pentru începătorii în trasul cu arma.

1. Urmaţi un curs de siguranţă a armelor de foc înainte de a pune mâna pe o armă

Este extrem de important să aruncați o privire practică asupra siguranței armelor și a modului în care funcționează armele de foc cu mult înainte de a merge la poligonul de tragere.

2. Asiguraţi-vă că aveţi protecţii bune pentru ochi şi urechi

Deși puteți închiria astfel de protecţii de la majoritatea centrelor de tragere, veți prefera să aveţi unele proprii, care se potrivesc perfect.

3. Găsiţi un instructor la centrul de tragere

Spuneți-i acestei persoane nivelul dvs. de calificare și ceea ce doriți să realizați atunci când vizitați poligonul pentru prima dată. Majoritatea centrelor oferă cursuri de siguranță pentru arme pentru trăgătorii neexperimentat, astfel încât aceştia să se familiarizeze cu armele de foc și siguranța.

4. Învăţaţi cum să vă fixaţi ţinta

Trebuie să învățați cum să vă corectați obiectivul și să dezvoltați o imagine coerentă atunci când fixaţi o țintă. E nevoie să înțelegeți cum să țineți arma în raport cu corpul dvs. și cum să obțineți din nou o imagine a ţintei după recul.

5. Dezvoltaţi o modalitate consistentă şi repetabilă de prindere a armei

Mâna de sprijin nu are nevoie de o prindere foarte puternică a armei, dar mâna suplimentară (mâna stângă, pentru un trăgător dreptaci) ar trebui să exercite o presiune fermă asupra mânerului armei.

6. Alegeţi calibrul corect pentru un începător

Nu are sens să folosiţi cel mai recent tip de armă. Un pistol semiautomat de calibru mai mic este o alegere excelentă pentru majoritatea trăgătorilor începători.

7. Așteaptaţi-vă la zgomot foarte mare

Majoritatea trăgătorilor noi sunt șocați de cât de zgomotos poate fi un poligon de tragere în interior – și asta chiar și atunci când folosesc protecție de calitate pentru urechi. O parte din pregătirea unui trăgător începător este cu privire la zgomot, precum și la explozia care însoțește fiecare apăsare a trăgaciului.

8. Învăţaţi cum să apăsaţi trăgaciul

Trageți cu arma goală într-un mediu sigur și numai după ce v-ați asigurat că este descărcată. Acest lucru vă va ajuta să învățați nuanțele armei fără a declanşa explozia de tragere.

9. Întrebaţi experţii

Nu vă fie teamă să solicitați sfatul unui expert atunci când simțiți că aveţi nevoie. Armele sunt instrumente complexe și pot fi mortale atunci când sunt folosite incorect. Specialiștilor în arme le place să discute cu trăgători noi, așa că intraţi în vorbă cu trăgători experimentați, care pot oferi informaţii învățate de-a lungul anilor.

10. Distraţi-vă

Senzația de a trage cu o armă nu se poate compara cu nimic altceva. Experienţa primei apăsări pe trăgaci este una memorabilă și plină de satisfacții. Printre numeroasele opţiuni de activitati in Brasov, există şi tirul cu arma. Puteţi opta pentru o şedinţă de jumătate de oră, cu 20 de cartuşe, sau pentru o şedinţă de o oră, cu 60 de cartuşe.

0 Shares
You May Also Like