5 produse naturiste nelipsite din comanda mea lunara

0 Shares
0
0
0

Astazi vreau sa discutam despre produsele naturiste, produse minune care te scapa de diferite boli si care aduc o doza buna de sanatate naturala asupra organismului nostru.

Natura ne-a lasat resurse bogate, iar mie imi place sa cred ca in natura gasim remedii pentru orice problema de sanatate am avea. Cred ca natura stie mai bine decat omul ceea ce e potrivit si ceea ce nu este. Putem doar sa ne gandim ca alte civilizatii au supravietuit doar cu leacuri din natura, fara alte medicamente fabricate.

In acest sens, sunt adepta tratarii problemelor de sanatate, dar si a prevenirii acestora cu produse naturale. Gratie magazinelor online accesibile si usor de folosit, imi fac lunar o comanda cu tot ceea ce am nevoie si incerc sa integrez cat mai multe in alimentatia zilnica.

De exemplu, in fiecare zi, dimineata si seara beau un pahar de apa in care dizolv o treime de lingurita de clorura de magneziu. Asadar, am hotarat sa aleg cinci cele mai importante produse naturale din numeroasele pe care le consum si sa le expun aici.

Pot sa spun ca importanta lor pentru mine este egala, iar ordinea este aleatorie. Nu este un top sau vreo clasificare. Asadar, iata care sunt cele cinci produse nelipsite din comanda mea lunara de pe magazinele de specialitate:

  1. Ulei de cocos. Am inlocuit total uleiul de floarea soarelui in care prajeam carnea si diferite alimente si care devenea toxic la a doua incalzire cu uleiul de cocos. Acesta este considerat unul dintre cele mai sanatoase tipuri de ulei datorita faptului ca nu fumega si este foarte versatil.
  1. Aceasta alga verde bogata in nutrienti face parte din alimentatia mea zilnica, iar cele mai importante beneficii pe care le aduce organismului este prevenirea cancerului si sustinerea activitatii fizice si psihice.
  1. Suc de aloe vera. Sucul de aloe vera reprezinta antioxidantul perfect pentru mine si consum cate 25 ml de doua ori pe zi.
  1. Cafea verde. Pastilele pentru slabit care mi-au dat batai de cap o lunga perioada de timp au fost inlocuite cu cafeaua verde, singurul produs care m-a ajutat sa slabesc kilogramele dorite si care ma ajuta in continuare sa imi mentin greutatea.
  1. Clorura de magneziu. Asa cum am spus, clorura de magneziu face parte, de asemenea, din alimentatia zilnica si ma ajuta la intarirea sistemului osos si a imunitatii.
0 Shares
You May Also Like