6 aspecte care te vor ajuta sa alegi casa perfecta pentru tine

0 Shares
0
0
0

“Home sweet home”. La asta se gandeste fiecare dintre cei care doresc sa isi intemeieze o familie. Fie ca te gandesti la asta ca la o investitie, un mod de viata mai bun, acum te afli in acel moment in care trebuie sa te hotarasti care e locul perfect unde vei trai de acum incolo.

Locatia unde vei alege casa ta, fie ca este vorba despre o vila sau casa in Cluj, sau intr-un alt oras, va determina viata ta de zi cu zi.

Aici ai niste factori pe care ar trebui sa ii iei in considerare atunci cand alegi o locatie .

Locatia geografica

Daca te hotarasti sa te muti intr-o tara noua, sau intr-o zona climatica diferita de ceea ce esti obisnuit, va trebui sa stii ca va avea un impact major asupra vietii tale. De asemenea trebuie sa te gandesti vei fi departe de persoanele importante din viata ta, vei fi aproape de munca?

Oras sau zona rurala

Aceste aspecte sunt extrem de importante mai ales daca ai copii. Trebuie sa stii daca sunt scoli bune in apropiere, servicii medicale, si orice altceva ce ti-ai mai putea dori.

Cartierul

Diferite zone ale unui oras vor avea anumite caracteristici. Unele vor fi mai linistite, altele mai periculoase, altele mai scumpe sau mai ieftine. Aici trebuie sa stii care se potriveste cel mai bine stilului tau de viata. Iti vei dori sa ai in apropiere locurile preferate unde iti place sa iti petreci timpul liber, daca este aproape de munca, de prieteni, de familie etc.

Distanta

Naveta zilnica poate avea un impact semificativ asupra vietii tale si a venitului. Cu siguranta nu iti doresti sa parcurgi o distanta semnificativa in fiecare zi. Vei pierde foarte mult timp pe drum si de asemenea bugetul va avea de suferit.

Siguranta

Este unul din cele mai importante aspecte. Acasa trebuie sa te simti in siguranta si confortabil. Atunci cand alegi zona intereseaza-te despre aspectele caracteristice. Nu vrei sa traiesti in fiecare zi cu grija ca ti s-ar putea intampla ceva in drum spre casa.

Timp liber

Ce facem in timpul liber este extrem de important pentru fiecare dintre noi. De aceea este recomandat sa te interesezi care sunt posibilitatile pe care ti le ofera acea zona. Daca ti place sa faci sport, cu siguranta vei cauta o zona in apropierea unui parc.

Dupa ce ai explorat aceste criterii, ar fi bine sa te familiarizezi cu locatia. Pentru a simti pulsul acelei zone o poti vizita atat ziua dar si noaptea. O astfel de vizita te-ar putea ajuta sa cunosti zona mai bine.

S-ar putea sa fie o locatie cu strazi inguste si multe masini, iar accesul spre casa sa fie ingreunat de acest aspect. Daca aceste lucruri nu sunt cum ti-ai imaginat, vei alege alta zona.

Daca ai luat in considerare o casa sau o vila in Cluj trebuie sa stii ca orasul are multe de oferit, si aici cu siguranta vei gasi casa visurilor tale.

Eden Imobiliare str. Dorobantilor nr 42 Ap 14 Et 1 Cluj-Napoca, Romania 400117 Phone: 0371376027

0 Shares
You May Also Like