6 motive pentru care iPhone 8 este inca un dispozitiv cautat

0 Shares
0
0
0

Dupa introducerea modelelor iPhone XR, iPhone Xs si iPhone Xs Max, Apple a scazut preturile unor dispozitive mai vechi. Din acest motiv tot mai multe persoane aleg sa cumpere modelele anterioare. In plus, accesoriile precum display iPhone 8 si altele sunt inca disponibile in magazinele GSM, ceea ce inseamna ca la un accident neplacut, se pot gasi imediat componente pentru inlocuire.

Pretul nu este singurul lucru pe care utilizatorii il apreciaza la iPhone 8 – designul si specificatiile sale sunt in continuare competitive cu noile modele.

  1. Pretul redus

Daca esti in cautarea unui telefon accesibil cu specificatiile actualizate, iPhone 8 este o optiune solida. Desigur, daca ai nevoie de mai mult spatiu de stocare, pretul va creste semnificativ. Totusi, in ceea ce priveste pretul, ramane cu mult sub noul iPhone.

  1. Dimensiuni

IPhone 8 masoara 7,3 mm grosime, in timp ce iPhone 8 are o grosime de 7,5 mm.

Nu toti utilizatorii cauta cel mai usor si mai subtire telefon. Dar daca aceasta este insa o prioritate pentru tine, atunci iPhone 8 este cea mai buna optiune. In ceea ce priveste greutatea, iPhone 8 are 148 de grame in timp ce iPhone XS are 177 de grame.

  1. Rezistenta la apa si incarcarea fara fir

IPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt rezistente la apa si pot fi scufundate la 1 m sub apa pentru 30 de minute.

La fel ca noul iPhone Xs, iPhone 8 este compatibil cu incarcatoarele Qi wireless. IPhone-ul X este usor mai rezistent la apa decat iPhone-ul 8, pentru ca poate fi scufundat la 2 metri sub apa, tot pentru 30 de minute. Ceea ce nu s-a schimbat deloc este faptul ca cele doua dispozitive nu rezista si la apa sarata.

  1. iPhone 8 are butonul Home si amprenta digitala

Desi nu este cea mai recenta tehnologie a Apple, toti utilizatorii care au folosit telefoanele mai vechi de la Apple vor aprecia un buton fizic de Acasa, impreuna cu un scaner de amprente pentru a debloca dispozitivul.

Incepand cu iPhone X, Apple a abandonat atat butonul Acasa, cat si scanerul amprentelor digitale in favoarea identificatorului de fete, tehnologia de recunoastere faciala a Apple. IPhone Xs utilizeaza de asemenea identificarea faciala.

  1.  iPhone 8 are o camera avansata, aproape pe aceeasi pozitie cu iPhone-ul Xs

Pe iPhone 8 lipsesc cateva dintre caracteristicile camerei de pe iPhone Xs. In primul rand camera nu are zoom optic 2x. Cu toate acestea, iPhone 8 are o camera foarte buna. Camera frontala numeroase caracteristici similare cu cele de pe iPhone Xs, inclusiv un obiectiv de 7 megapixeli.

  1.  iPhone 8 se poate actualiza la iOS 12

Toate iPhone-urile Apple de la iPhone 5s sunt compatibile cu iOS 12, disponibil in prezent,  ceea ce inseamna ca iPhone 8 va rula aceeasi versiune a sistemului de operare cu cele mai noi telefoane de la Apple aparute.

Avand in vedere aceste 6 motive, iPhone 8 ramane un telefon cautat si apreciat de utilizatorii din intreaga lume si se numara printre cele mai mari reusite ale brandului.

0 Shares
You May Also Like