Din ce material sa imi aleg husa?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta in momentul in care iti cumperi un telefon mobil inteligent trebuie sa stii faptul ca trebuie sa iti echipezi telefonul si cu accesoriile care ofera protectie dispozitivului.

Aceste accesorii nu sunt foarte costisitoare insa in mod evident merita sa le cumperi deoarece in cazul in care iti vei scapa telefonul pe jos, atunci ele iti vor proteja dispozitivul.

Accesoriile care pot sa protejeze telefonul in caz de impact sunt geamurile protectoare ale ecranului si husele. Mai sunt si foliile de protectie ale ecranului insa acestea iti vor proteja ecranul de zgarieturi si murdarire.

Atat husele cat si geamurile protectoare si foliile se pot gasi atat la magazinele operatorilor de telefonie mobila de unde iti cumperi telefonul, cat si la orice service gsm.

Daca accesoriile care protejeaza ecranul sunt anume pentru fiecare tip de telefon, husele le poti gasi si universale, insa recomandat ar fi sa iti cumperi o husa care este conceputa pentru modelul tau de telefon. In caz ca esti detinatorul unui model de telefon HTC, atunci poti sa iti alegi un model din gama huse Htc.

Aceste huse pot sa fie confectionate din mai multe materiale, si pot de asemenea sa se gaseasca mai multe modele de huse. In afara  de materialul din care sunt confectionate, conteaza foarte mult si finisarea si calitatea acestor accesorii, pentru ca aceastea trebuie sa aiba un grad ridicat de protectie si sa ofere si confort la utilizare.

Husele din piele sunt la mare cautare indiferent de modelul de telefon. Acestea in primul rand ofera un grad ridicat de protectie pentru orice tip de telefon, dar ofera si eleganta dispozitivului. Cu siguranta cei care tin la imaginea lor si vor sa iasa mereu in evidenta prin eleganta, vor opta de fiecare data pentru o husa din piele.

Se pot gasi si o multime de huse din plastic, dar si carcase pentru telefon, care sunt atractive si din punct de vedere al pretului. Aceste huse se pot gasi la fel ca si cele din piele pentru orice model de telefon, si pot sa protejeze si ele telefonul impotriva fisurilor, crapaturilor sau abraziunilor.

Cele mai cautate huse de pe piata sunt fara doar si poate husele din silicon. Acestea sunt indragite atat de elevi cat si de studenti sau oamenii de rand. Acestea ofera telefonului protectie impotriva umezelii, murdariei dar si impotriva substantelor uleioase. Iti mai pot proteja telefonul si de amprente si abraziuni.

In cazul in care optezi pentru o husa din silicon trebuie sa stii ca poti sa gasesti atat huse transparente cat si huse colorate.

Un alt material din care se pot confectiona aceste accesorii este cauciucul. Husele realizate din acest material sunt usor de instalat pe telefon si de asemenea sunt si moi la atingere.

Dupa cum se poate vedea, se pot confectiona huse din tot felul de materiale, iar fiecare isi poate alege husa preferata. Indiferent ca alegi o husa universala sau una anume fabricata pentru modelul tau de telefon, este foarte important ca acest accesoriu sa nu iti lipseasca pentru ca fara doar si poate, iti va proteja dispozitivul.

0 Shares
You May Also Like