Cum va pot influenta pietrele starea de sanatate?

0 Shares
0
0
0


Pe langa bijuterii cu cristale sunt mai multe alte lucruri care se pot face cu cristalele si cu pietrele in general si de aceea va recomandam sa cititi acest material in care va explicam la ce sunt utile pietrele si cristalele si cum va pot influenta ele sanatatea.

Inca din cele mai vechi timpuri pietrele au fost folosite pentru diverse puteri care le erau atribuite. De asemenea, simbolistica pietrelor a fost folosita si de samani si preoti in diverse ritualuri si de atunci au ajuns si la noi toate tehnicile de cristaloterapie.

Probabil ca nu ati privit niciodata pietrele ca fiind un mijloc  de terapie. Aici nu este vorba despre cristale ori despre pietre pretioase ci despre banalele pietre vulcanice, din bazalt si marmura. Ce trebuie sa facem cu ele? Secretul este acela de a obtine o alternata asupra pielii de la pietrele calde si pana la cele reci. Se pun pur si simplu pe piele ori sunt plimbate de colo colo.

Tipul acesta de masaj este utilizat inca din cele mai vechi timpuri in medicina si in prezent se aplica de terapeutii naturisti. Rezultatele sunt uimitoare si metoda se mai numeste si gimnastica din sistemul circulator. In afara de efectul rapid de relaxare veti constata mai multe imbunatatiri in starea de sanatate generala. Prin urmare nu va costa nimic sa incercati. Luati pietrele potrivite si testati aceste metode de terapie.

Pietrele ne dau si putere si ne elibereaza de stres in cazul in care stim cum ar trebui sa fie folosite. Terapia cu pietre reprezinta o ramura a terapiei geotermale si sta in alternanta pe piele a tuturor pietrelor reci cu pietre calde. In prezent putem sa facem mai multe masaje de relaxare.

Masajul cu pietre nu doar ca induce si o stare de bine generala insa ne ajuta si sa amelioram mai multe afectiuni tocmai prin faptul ca sangele se va pune in miscare. Pe deasupra este si unul din cele mai bune masaje. In tara noastra este si o procedura de masaj folosita de catre vracii amerindieni care ulterior a fost preluata de chinezi si transformata in arta.

In prezent metoda este foarte larg raspandita si poate fi oferita de orice cabinet care se ocupa de masaj. Rolul acestei tehnici este acela de a ne imbunatati circulatia sangelui dar si a limfei si metabolismul celulelor si ne auta sa detoxifiem organismul si sa eliminam insomnia.

Terapiile cu roci calde sunt unele dintre cele mai bune terapii circulatorii. Pietrele plate si cele reci daca sunt invelite in prosoape subtiri sunt puse de-a lungul coloanei si au rolul de a ne relaxa. Terapia cu pietre este si cea care ne echilibreaza nivelul de energie si ne reintinereste pielea.

Sunt imbunatatite si eczmele si iritatiile de pe piele. In timp corpul dar si mintea se obisnuitesc  si ritmul respiratiei scad iar terapeutul aplica pe piele mai multe uleiuri utilizand si pietrele calde din bazalt. Toate aceste miscari ar trebui sa fie ritmice si sa traverseze toate liniile meridiante de pe spate. Pietrele acestea sunt calde pentru a relaxa musculatura.

0 Shares
You May Also Like