Cum pastrez iPhone-ul mai mult timp incarcat?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba despre telefoanele mobile inteligente, cele mai multe persoane se orienteaza spre dispozitivele celor de la Samsung, sau opteaza pentru modelele Apple.

Cei care se orienteaza spre Apple isi doresc telefoane diferite, cu sistem de operare diferit, iar Apple le ofera sistemul de operare iOS., plus o multime de aplicatii interesante.

Atat modelele Samsung, cat si cele iPhone de la Apple pot ajunge in situatia de a se descarca rapid, asa ca vom vedea ce au de facut utilizatorii care de exemplu detin un model iPhone, pentru a-l pastra cat mai mult timp incarcat.

Reduceti numarul de widgeturi de pe ecranul de blocare

Widgeturile va permit sa vedeti rapid informatiile importante pentru dvs. cum ar fi vremea, evenimentele din calendar pentru ziua respectiva, progresul activitatii si multe altele. Dar toate aceste widget-uri duc la scaderea duratei de viata a unui acumulator iPhone.

Daca bateria iPhone se descarca mult prea repede, luati in considerare eliminarea oricaror widgeturi de care nu aveti nevoie. Pentru a accesa ecranul Vizualizare astazi din blocare, glisati spre dreapta din ecranul principal de blocare. Pentru a accesa Vizualizarea de astazi din ecranul initial, glisati spre dreapta din primul ecran de pornire.

Pentru a elimina widget-urile de care nu aveti nevoie trebuie sa:

  • Derulati pana la partea inferioara a ecranului View Today; atingeti Editare.
  • Daca ati pornit de pe ecranul de blocare, va trebui sa deblocati telefonul pentru a efectua modificari.
  • Aici puteti adauga sau elimina widget-uri.
  • Pentru a elimina widget-urile, apasati cercul rosu de langa numele unui widget.
  • Aceasta va dezvalui un buton Stergere; atingeti Stergeti.
  • Apoi apasati Terminat.

Reporniti iPhone-ul

Exista situatii in care un simplu restart al dispozitivului iPhone poate remedia problema pe termen scurt. Pentru a efectua repornirea iPhone-ului trebuie sa:

Tineti apasat butonul Side pana cand pe ecran apare Slide to Power Off.

Glisati pentru a opri iPhone-ul.

Odata ce dispozitivul este oprit, trebuie ca mai apoi sa tineti apasat butonul Side pentru a porni din nou dispozitivul iPhone.

Reduceti luminozitatea ecranului

Luminozitatea prea mare a ecranului poate sa duca la descarcarea mult mai rapida a bateriei telefonului. Pentru a remedia aceasta problema trebuie sa:

  • Accesati setarile > Configurari > Afisaj si luminozitate.
  • Trageti glisorul spre dreapta sau spre stanga pentru a ajusta luminozitatea.

Odata ce ati ajuns in acest pas veti putea sa ajutati functionalitatea True Tone care utilizeaza senzori multicanal avansati pentru a ajusta culorile si intensitatea afisajului in functie de lumina ambientala pentru a afisa imagini cat mai naturale.

Tot pentru a economisi energie si pentru a mari durata de viata a bateriei puteti activa functionalitatea Night Shift, care ajusteaza automat culorile afisajului, si care le ofera acestora tonuri mai calde. In acest fel, afisajul este mai suportabil de catre ochi.

Ei bine, acestia sunt cativa pasi pe care trebuie sa ii urmati atunci cand dispozitivul dvs. iPhone se descarca foarte rapid. Daca urmati acesti pasi iar bateria tot atat de putin rezista incarcata, atunci cu siguranta este necesar sa va indreptati atentia spre un acumulator iPhone nou.

0 Shares
You May Also Like