Ascensiunea Samsung

0 Shares
0
0
0

Dupa cum probabil stiu majoritatea celor care sunt pasionati de media digitala Samsung a inregistrat in ultimii ani in acest domeniuĀ  un progres mai mult decat remarcabil.

Acest progres a inceput atunci cand cei de la Samsung au luat o hotarare care desi la acea vreme nu parea atat de inspirata, trecerea timpului a dovedit ca a fost una din cele mai bune decizii pe care au fost nevoiti sa le ia. Insa care a fost acea decizie de care vorbesc? Chiar daca in acest moment dupa parerea mea, Samsung este liderul incontestabil pe piata media digitala si nu numai in acest domeniu, acesta suprematie nu a fost dintodeauna.

Acum 3 ani aceasta piata era dominata de cei de la Apple datorita dispozitivelor din ce in ce mai performate pe care le lansau. Acesta a fost momentul in care cei de la Samsung au hotarat sa raspunda atat celor de la Apple cat si clientilor a caror asteptari trebuiau satisfacute, lucru care s-a si intamplat. Lansarea modelului Galaxy Tab, prima tableta Samsung a fost revirimentul celor de la Samsung.

Aceasta prima tableta Samsung a fost semnul prin care cei de la Samsung au dorit sa isi asigure fanii ca ei pun pe primul loc dorintele si asteptarile pe care le au clientii de la acestia. Raspunsul clientilor nu s-a lasat prea mult asteptat, deoarece aceasta tableta s-a vandut foarte bine, acesta fiind practic momentul inceperii ascensiunii tableta samsung accesorii .

Din moment ce stacheta a fost ridicata atat de sus, greul abia incepea pentru cei de la Samsung, deoarece nu este atat de greu sa ajungi sus pe cat este de greu sa te mentii acolo sus. Insa politica de marketing si dezvoltare pe care au imbratisat-o atunci cand sau hotarat sa scoata aceasta tableta a dat roade.

Astfel au mai fost lansate printre altele Samsung Galaxy Note 2, Galaxy Note 8.0, Samsung Galaxy mini, ultimul model lansat pe piata fiind Galaxy S4. Sa fiu sincer cu voi eu nu sunt un fan al acestor noi dispozitive media digitale care au aparut in ultimii ani, odata cu avansarea tehnologiei. Insa, cu toate acestea am ramas impresionat de doua dintre modelele lansate pe piata de catre cei de la Samsung si anume, Galaxy Note 2 si Galaxy S4.

Din punctul meu de vedere cei drept de amator, acest ultim model scos pe piata Galaxy S4 pur si simplu va ucide piata de profil.Cu siguranta va depasi popularitatea de care s-a bucurat Galaxy Note 2 care a fost si este si in momentul actual un alt punct important de reper pentru aceastsa industrie!

Si daca tot suntem la capitolul produse de ultima generatie va invit sa accesati www.dwyn.ro , unul din cele mai bune site-uri de acest gen din bransa. Indiferent ca sunteti in cautarea unui produs sau pur si simplu doriti sa vedeti care mai sunt ultimele noutati www.dwyn.ro , este ce mai buna varianta!

In concluzie, respectul pe care il arata fata de clienti, precum si importanta satisfacerii asteptarilor sunt doua dintre secretele care din punctul meu de vedere au facut din Samsung gigantul care este in momentul de fata!

0 Shares
You May Also Like