Avantajele si dezavantajele huselor de telefoane

0 Shares
0
0
0

Atunci cand va cumparati huse Nokia trebuie sa stiti ca acestea au si avantaje dar si dezavantaje si este important sa stiti cum sa le cumparati. Ultimele generatii de telefoane inteligente devin tot mai performnte insa totodata sunt si mult mai sensibile la socuri si la zgarieturi.

In general avem tendinta de a manevra telefoanele cu mare atentie si apoi le curatam cu foarte amre grija si abia apoi avem grija sa le protejam contra socurilor cu o husa de protectie sau cu o carcasa. Sunt mai multe modele de huse de telefoane pe piata si va trebui sa stim cum ar trebui sa alegem una pentru a fi siguri ca vom cumpara ceea ce trebuie.

Husele vin in mai multe culori si in designuri diferite pentru absolut toate gusturile si pentru personalitatea fiecarei persoane. Cele mai multe persoane aleg husele pentru telefoane tinand cont de aspectul pe care il au insa trebuie sa tinem cont mai mult de modul in care le protejam.

In general carcasele de plastic au mai multe avantaje si sunt foarte usor de curatat, ne protejeaza bine telefonul de mai multe daune si vin intr-o larga varietate de modele. Cel mai important avantaj pentr mai multe persoane este reprezentat de pret care este in general mic.

Husele facute sub forma unor folii de silicon sunt foarte maleabile si se curata usor. De asemenea aceste huse se intretin destul de simplu si va ofera si avantajul unei senzatii foarte fine la atingere. Sunt mai multe dezavantaje pe care e au foliile de silicon cum ar fi carcasele de silicon care sunt mai grele decat carcasele de plastic avand in acelasi timp si un volum ceva mai mare.

Foliile nu ne ofera foarte multe modele raportat la carcasele de plastic si de aemenea nu ofera nici  foarte multe modele personalizate si isi pierd cu timpul forma pe care o aveau. Un alt tip de huse sunt cele de poliuretan termoplastic care reprezinta un material foarte des folosit in mai multe activitati din industrie.

Aceste huse au si o foarte mare rezistenta la temperaturile foarte mici. Un avantaj foarte important este reprezentat de mxiul existent intre silicon si plastic deosebit de dur insa acesta confera duritate si o mare mare flexibilitate. Acest material are o rezistenta mult mai mare comparativ cu siliconul care ramane fix dupa un anumit timp. Exista si o lipsa de modele acuta si protectia nu e perfecta.

Sunt si huse de piele ecologica ce unt foarte apreciate de catre utilizatorii acestui brand. Pielea eco este reprezentata de o piele sintetica ce seamana foarte mult cu pielea naturala pentru ca este biodegradabila.

Cu toate acestea pielea se va degrada usor pentru ca este afectata de factorii bilogici precum microorganismele. Sunt mai multe avantaje si protectia este foarte buna. Se remarca si prin eleganta si prin simplitate. Dezavantajele pentru aceste huse stau in faptul ca nu pot sa fie intretinute usor si nu exista modele si culori suficiente pentru a satisface toate preferintele din acest domeniu.

Husele sunt protectia ideala pentru aceste telefoane.

0 Shares
You May Also Like