Avantajele si dezavantajele telefoanelor mobile cu camera

0 Shares
0
0
0

Astazi, piesele pentru telefoane sunt din ce in ce mai cautate datorita importantei lor atunci cand vine vorba de problemele pe care le poate intampina un telefon mobil. Piesele pentru telefoane sunt extrem de importante atunci cand nu dorim sa achizitionam un telefon nou, ci doar sa-l facem pe cel vechi sa functioneze ca inainte.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre avantajele si dezavantajele pe care le pot oferi telefoanele mobile cu camera.

Toti producatorii majori de telefoane investesc din ce in ce mai multi bani in camerele acestora. Companii precum Nokia, Siemens, Motorola si multe altele si-au vazut profiturile afectate in momentul introducerii pe piata a telefoanelor mobile cu camera. Multi dintre cei care ofera servicii de telefonie mobila ofera telefoane cu camera gratuite pentru clientii care se aboneaza la retelele lor.

Care sunt avantajele detinerii unui telefon mobil cu camera?

Telefonul cu o camera performanta poate fi considerat pentru multi un lux si nu este foarte accesibil ca pret, insa exista destul de multe avantaje pentru cei care detin un astfel de telefon. De cate ori nu v-ati aflat in situatia de a exclama:

“Ce bine ar fi fost daca as fi avut acum o camera foto !”. Este foarte usor sa trimitem o fotografie rudelor sau prietenilor aflati peste hotare daca detinem un astfel de telefon. Fotografiile realizate cu camera telefonului pot fi oricand transferate pe computer-ul personal.

Camerele telefoanelor din zilele noastre ofera posibilitatea realizarii fotografiilor cu o rezolutie destul de mare, reducerea efectului de ochi rosu si diferite optiuni pentru decupare si zoom. Putem oricand sa facem o fotografie unui peisaj si sa ni-l setam ca fotografie de fundal. Calitatea fotografiilor va depinde foarte mult de tipul de telefon mobil cu camera pe care il achizitionam, insa per ansamblu, un telefon mobil cu camera este o achizitie excelenta.

Dezavantajele detinerii unui telefon mobil cu camera

Ca la orice dispozitiv, si la telefoanele mobile cu camera exista dezavantaje. Telefoanele mobile cu camera au cateva dezavantaje fata de telefoanele mobile standard. In primul rand, acestea au in general preturi mai piperate decat telefoanele standard. De asemenea, trimiterea fotografiilor prietenilor sau rudelor direct de pe telefon prin serviciul de mesagerie este o activitate destul de costisitoare.

Trebuie sa consultati furnizorul de telefonie mobila pentru a vedea care sunt tarifele. Uneori calitatea imaginii nu este la fel de clara cum poate ne asteptam. Unii considera ca este dificil sa focalizeze imaginea utilizand telefonul.

Un alt dezavantaj se refera la deteriorarea obiectivului, la ruperea sau distrugerea acestuia. Un obiectiv rupt poate fi destul de costisitor de reparat sau inlocuit. Unele telefoane nu permit inlocuirea camerei. In acest caz telefonul trebuie inlocuit cu totul.

Nu trebuie sa uitam faptul ca daca dorim sa achizitionam un telefon cu camera trebuie sa il purtam cu grija si sa-l asiguram. Din nefericire in ziua de astazi, telefoanele cu camera sunt acel tip de gadget pe care hotii de buzunare il iubesc.

0 Shares
You May Also Like