Cand este nevoie de inlocuirea displayului de la iPhone

0 Shares
0
0
0

Daca ai spart sau doar ai crapat display-ul telefonului tau iPhone, ideal ar fi sa ai in vedere inlocuirea lui cat mai repede posibil. Inlocuirea ecranului nu doar ca fixeaza geamul telefonului, ci rezolva si o serie de probleme care pot aparea din cauza lui. Acest lucru se datoreaza faptului ca ecranul iPhone-ului nu este alcatuit doar din sticla, ci este alcatuit, de fapt, din 4 piese legate, inclusiv geamul, care pot afecta toate functionalitatile telefonului si afisarea acestuia daca sunt scapate sau sparte.

Prima componenta este sticla, cea care ofera un strat protector pe ecranele de tip LCD si digitiser.

O alta componenta este cadrul de mentinere a ecranului pe pozitie – aceasta mentine digitiserul, LCD-ul si geamul impreuna.

Componenta Digitiser este cea care controleaza elementele tactile ale iPhone-ului si ale ecranului tactil.

Componenta LCD (Ecran cu cristale lichide) este de fapt afisajul vizual real care afiseaza imaginile.

De retinut este faptul ca nu poti inlocui doar unul dintre aceste elemente, ci pe toate impreuna. Daca ai deteriorat geamul, ecranul vine ca o componenta compozita, cu cele patru parti asamblate impreuna. Desi unele magazine sustin ca pot inlocui doar sticla pentru un pretmai mic, nu alege niciodata sa faci acest lucru. In astfel de cazuri, tehnicianul indeparteaza geamul de celelalte parti, ceea ce nu face ca reparatia sa fie de durata sau eficienta pe termen lung.

Urmatorul pas este sa determini ce ar putea fi in neregula cu telefonul ca rezultat al caderii sau distrugerii lui. S-a spart sau s-a crapat ecranul telefonului? Afisajul LCD este defect? Cum pot afla acest lucru?

Raspunde la urmatoarele intrebari pentru a sti exact ce trebuie sa faci: telefonul tau e inca aprins? Apare ceva pe ecran? Se vede vreo schimbare de culoare pe ecran sau ecranul are aspect de linii rosii sau multicolore?

Exista cumva probleme de detectare a atingerii digitiser-ului? Acest lucru poate fi evaluat prin identificarea raspunsurilor la urmatoare intrebari: ecranul tactil raspunde la comenzi? Se lanseaza aplicatiile cand apesi cu degetul pe ecran?

Inlocuirea ecranului spart este singura care poate rezolva oricare dintre problemele enumerate mai sus. Ideal este sa inlocuiesti complet ecranul frontal al telefonului, inlocuirea incluzand geamul din fata, digitiser-ul tactil, ecranul LCD si, bineinteles, cadrul care la tine impreuna.

Ce optiuni de reparare disponibile exista? Acestea sunt diverse, insa recomandat este sa apelezi la un tehnician specialist in reparatii iPhone pentru a fi sigur ca inlocuirea va fi una de succes, de durata si eficienta in timp. In caz contrar, este posibil sa te intalnesti cu aceeasi problema la putin timp dupa reparatie.

Service-ul nostru iti pune la dispozitie posibilitatea de a face aceasta reparatie rapid, sigur, eficient. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru o inlocuire display iPhone este sa aduci telefonul, iar ceea ce urmeaza facem noi. Deloc recomandata este inlocuirea ecranului acasa, pe cont propriu. Desi platesti mai putin la inceput pentru acest lucru, exista riscul ca de la o mica neatentie sa ajungi in timp sa platesti mai mult pentru reparatie sau pagubele sa fie chiar mai mari.

0 Shares
You May Also Like