Caracteristicile foliilor din sticla temperata

0 Shares
0
0
0

Ar trebui sa te orientezi sa cumperi o folie sticla LG atunci cand ai un LG la care tii mult pentru a iti proteja cat mai bine telefonul. In acest sens recomandarea noastra principala este sa cauti doar folii compatibile cu modelul tau de telefon pentru a evita eventualele probleme ulterioare in ceea ce priveste potrivirea foliei pe ecranul telefonului.

Ulterior va trebui sa alegi materialul si una dintre cele mai importante decizii este aceasta pentru ca influenteaza in mod semnificativ modul in care telefonul tau va fi protejat. Cel mai comun dar si unul dintre cele mai bune materiale pentru folii de protectie este sticla temperata care se mai numeste si tempered glass si acest articol iti prezinta cat mai bine un produs care in prezent se vinde la preturi derizorii dar a carui valoare este in realitate mult mai mare pentru toate caracteristicile sale de cea mai buna calitate.

Foliile din sticla temperata, asa cum spune si numele lor, sunt facute din sticla. Procesul de tempering sau de temperare consta in incalzirea sticlei pentru a ajunge sub forma unei foi si apoi sticla se raceste foarte repede. Rezultatul este o bucata de sticla care este mult mai durabila si mai rezistenta, atat la socuri cat si la zgarieturi, motiv pentru care tot mai multe persoane aleg sa cumpere folii din sticla temperata.

Daca urmezi linkul de mai sus vei descoperi clar o serie de folii din sticla temperata de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi de pe piata.

Foliile din sticla temperata isi mentin perfect forma atunci cand sunt amplasate pe telefon si nu fac acele cute si adancituri care fac ca telefonul sa inceapa sa semene cu coaja unei portocale. Portocalele sunt savuroase insa daca iti plac asa mult le poti pune chiar si sub forma de avatar sau coperta la telefon insa nu este recomandat sa alegi o folie de o calitate slaba pentru a avea aspectul portocalei si pe ecran. In timp vei vedea ca este foarte deranjant.

Sticla temperata este foarte usor de eliminat. Tot ce trebuie sa faci este sa o prinzi de un colt si sa o scoti.

Sticla temperata este foarte flexibila. Daca o tii in mana vei vedea ca se indoaie putin. La inceput va parea putin ciudat pentur ca in general sticla nu se intinde. Ei bine, sticla temperata poate si acesta este unul dintre avantajele oferite.

Vrei ceva mult mai socant. Ecranul de la iPad, iPhone, Android sau chiar Nintendo se poate indoi. Daca nu iti vine sa crezi poti incerca diverse experimente de pe internet insa iti recomandam sa ai grija sa nu distrugi ceva.

Cele mai multe experimente care au loc pe internet  nu ar trebui sa fie facute acasa iar daca ti se sparge ecranul sau folia sau vrei sa aflii mai multe despre o folie anume este bine sa citesti sau sa asculti cu mare atentie toate instructiunile pentru a evita accidentele nedorite pe care telefonul tau le poate suporta in timp ce tu experimentezi pe el.

 

0 Shares
You May Also Like