Care sunt cele mai importante calitati ale unui display Allview?

0 Shares
0
0
0

In ultima perioada, foarte multi utilizatori de telefoane „smart” au auzit despre „tempered glass”, asa cum este aceasta cunoscuta in lumea telefoniei mobile.  Sunt insa la fel de multe persoane care nu stiu practic ce inseamna aceasta, cum se fabrica, cum se poate instala si totodata cel mai important aspect de ce nu trebuie sa lipseasca de pe ecranul unui telefon mobil.

Aceasta sticla temperata vine ca o completare a ecranului telefonului dumneavoastra. Persoanele care si-au protejat ecranul cu o folie din sticla de tip „tempered glass” au reusit sa isi salveze telefonul de la o dauna majora in cazul unui impact al acestuia cu o suprafata dura.

Daca nu ar fi fost protejat cu aceasta folie, probabil telefonul ar fi stat mult intr-un service, iar costurile reparatiei ar fi fost mult mai mari.

Practic sticla temperata nu trebuie sa ne lipseasca de pe ecranul telefonului, pentru ca este o investitie extrem de mica in raport cu protectia pe care o ofera. Orice display Allview  are un geam destul de rezistent, dar fara o protectie net superioara nu ar rezista in cazul unui impact major.

Aceasta protectie oferita de sticla temperata este mai mult decat necesara, fiind folosita si in alte domenii, cum ar fi geamurile autoturismelor sau geamurile locuintelor. Practic sticla temperata este folosita inca din secolul XIX.

Revenind la display-urile de la Allview acestea sunt de foarte buna calitate. Practic ca si in cazul altor smartphone-uri de ultima generatie, display-ul este o componenta esentiala a acestora. Intotdeauna ne punem intrebarea de ce mereu un display este considerat atat de important. Acesta este practic afisajul unui smartphone.

Care sunt mai importante calitati ale unui display?  In primul rand, rezolutia acestuia, densitatea pixelilor. In al doilea rand, pe langa aceasta, acuratetea culorilor reprezinta un alt aspect destul de important la un display. Referitor la datele despre rezolutie, acestea trebuie furnizate pentru fiecare display Allview in parte.

Orice utilizator de Allview trebuie sa cunosca cele mai importante aspecte referitoare la cifre pentru a achizitiona un display pentru acest model. De multe ori cifrele sunt total neinteresante pentru clienti, pentru ca de cele mai multe ori acestia nu cunosc aproape deloc date tehnice.

Pur si simplu, clientul este interesat doar de rezultatul pe care il va observa la achizitionarea unui model de telefon Allview. Nu in ultimul rand, display-urile sunt si cu touchscreen, pentru ca astazi cea mai folosita tehnica este functionarea tactila pentru a comanda afisajul.

Touch-urile sunt si ele diferite, avand ca principiu de baza ecranul tactil folosit in aplicatii de baza si totodata la tot felul de aplicatii de pe iPhone. Practic fiind o piesa de baza, display-ul trebuie corect utilizat, intretinut si reparat in cazul defectarii, fiind necesara protejarea cu orice produs de protectie si inlocuit, daca este cazul cu un display de calitate asemanator cu piesa originala pentru a putea garanta o folosire adecvata a dispozitivului Allview.

In concluzie, se poate spune ca un display Allview este de foarte buna calitate, concurand cu mult succes produse ale unor branduri mult mai cunoscute in lume.

0 Shares
You May Also Like