Caut un apartament de trei camere in Ploiesti

0 Shares
0
0
0

Orasul Ploiesti este asezat in inima Munteniei, la distanta mica de Bucuresti. Este totodata o punte pentru valea Prahovei, catre munti si catre vacanta, indiferent cat de scurta sau lunga este aceasta.

Pentru apartamentul meu de trei camere, imi sunt necesare zone clar definite, living de dimensiuni mari, bucatarie, birou, o baie si dormitoare. Ar fi potrivit si un dressing cu usi inalte, cu multe umerase colorate pe care sa imi intind rochiile preferate.

Simplitatea formelor sau a materialelor folosite si respective paleta cromatica sunt importante. In oferta de apartamente 3 camere de vanzare Ploiesti, l-am gasit pe cel potrivit mie. Intr-o camera, am sa fac biroul de lucru, sa fie imbracat in carti, cu o masa din lemn masiv, cu multe locuri destinate hartiutelor colorate care sa imi aminteasca mereu ce anume urmeaza sa fac, sa nu dau gres niciodata.

Livingul doresc sa cuprinda zona de luat masa si sa comunice cu bucataria. Soarele este un element important in viata mea, am sa folosesc perdele colorate in violet, astfel incat sa ii transforme razele in curcubeu atunci cand intra in apartament.

Doresc sa ma mut cat mai curand, sa ma bucur de spatiu si de intimitate. Doresc sa nu ma mai incurc in prea multa mobila si astfel doresc sa elimin toate elementele masive, elemente care nu imi mai sunt necesare. Timpul nu sta in loc, nu am nevoie sa tin langa mine ceea ce nu imi mai place sau nu imi mai este necesar.

Doresc sa ma simt bine, intr-un spatiu cat mai aerisit. Am sa aleg o cabina de dus potrivita relaxarii si culori deschise pentru gresite si faianta. Culorile deschise dau senzatia ca spatiul este si mai mare decat in realitate.

Fiecare dintre noi are posibilitatea sa isi aduca in present ceea ce ii place si ii este necesar vietii de zi cu zi. Fiecare avem alte preferinte si alte motivatii. Acasa ramane insa locul de gratie in care ne intoarcem sa ne relaxam si sa dam toate mastile cotodine jos.

Sunt fericita ca am gasit un apartament frumos in Ploiesti si de-abia astept sa ma mut. Tu ce mai astepti?

0 Shares
You May Also Like