Ce ai de facut atunci cand nu ti se incarca iPhone-ul 6?

1 Shares
0
0
1

Fiecare utilizator de smartphone si-ar dori ca dispozitivul pe care il are in posesie, sa funcioneze foarte mult timp fara a intampina probleme, insa doar utilizatorii care atunci cand si-au cumparat un smartphone, au optat pentru un model al unui brand de succes de pe piata, se bucura de un asa telefon performant.

Ei bine, un astfel de producator de top, care scoate pe piata dispozitive extraordinar de performante, este fara discutii Apple, care comercializeaza celebrele modele iPhone, care sunt printre cele mai apreciate smartphone-uri de pe piata.

Acest lucru nici nu este de mirare daca stam sa ne gandim la cate aplicatii si functionalitati poate avea un astfel de smartphone, insa toate acestea au nevoie de o mare sustinere din partea bateriei, iar in momentul in care aceasta nu se incarca, sau se incarca foarte greu, apar si problemele.

In aceasa situatie, mai intai de toate ar trebui sa faci un mic control de rutina, care presupune verificarea in amanunt atat a conectorului dock, cat si a mufei de la cablul usb. In situatia in care au patruns impuritati in aceste orificii, cu siguranta incarcarea dispozitivului nu se mai poate realiza.

Un alt sfat important este acela de a utiliza porturi usb de mare viteza. In cazul in care terminalul iPhone inceteaza sa se mai incarce, mai intai de toate trebuie sa te asiguri de faptul ca acesta indeplineste toate conditiile pentru a fi repornit.

Calitatea portului usb, sau mai bine spus, viteza acestuia este esentiala in acest scop. Deci, daca optezi pentru o astfel de incarcare, ar trebui sa folosesti de fiecare data usb-ul computerului, nu al tastaturii.

Pentru ca incarcarea sa fie rapida, si sa nu intampine probleme, foloseste un cablu incarcare iPhone 6 original si de cea mai buna calitate. In cazul in care nu este de vina portul, cu siguranta ai toate motivele necesare ca sa suspectezi cablul de incarcare iPhone.

In aceasta situatie, ai nevoie de un alt astfel de cablu de incarcare telefon, unul original iPhone, pentru a te asigura ca indeplinesti toate conditiile. In cazul in care incarcarea are succes, atunci este lesne de inteles faptul ca problema era in ceea ce priveste cablul de incarcare.

In cazul in care incarcarea se face prin intermediul unui adaptor pentru priza de perete sunt sanse mari si ca acesta sa fie defect, iar astfel pentru a verifica acest lucru, poti utiliza cablul de incarcare insa cu un adaptor diferit, si asa vei constata care este cu adevarat problema.

Fara indoiala, ultima si cea mai neplacuta problema ramane bateria, pentru ca daca orice metoda incerci si nu da rezultate, sau se descarca foarte rapid, este logic faptul ca ai nevoie de o alta baterie, iar aceasta trebuie sa fie inlocuita cu una noua si originala.

In cazul in care telefonul are polita de asigurare, vei scapa de costurile bateriei, insa in caz contrar, vei avea de suportat tu costurile, din propriul tau buzunar.

Asadar, acestea ar fi cateva detalii importante pe care ar trebui sa le cunosti atunci cand nu ti se incarca terminalul iPhone 6.

1 Shares
You May Also Like