Ce aplicatii puteti instala pe un telefon Huawei?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt dispozitivele de care avem nevoie in viata de zi cu zi. Practic, putem spune ca suntem dependenti de acestea, dat fiind faptul ca le utilizam la orice ora din zi sau din noapte.

Persoanele care au nevoie de un smartphone care sa faca fata cerintelor, si care sa aiba un pret atractiv, isi pot indrepta atentia spre un telefon mobil Huawei. De ce Huawei? Pentru ca vine cu sistemul de operare Android instalat, si este la fel de simplu si usor de utilizat precum un dispozitiv Samsung de exemplu.

In plus, un dispozitiv Huawei este mai ieftin in comparatie cu un telefon mobil Samsung, iar utilizatorii cu siguranta vor tine cont si de acest aspect. Si de ce sa nu recunoastem, daca au specificatii tehnice similare, de ce sa nu aleaga un telefon mobil Huawei, care are un pret mult mai atractiv?

Daca doriti si dvs. un asemenea smartphone, iata ce aplicatii trebuie neaparat sa aveti instalate pe telefon:

Facebook

Facebook este cea mai importanta retea de socializare din lume. Cu siguranta majoritatea persoanelor detin cont de Facebook, asa ca pentru a socializa cu prietenii virtuali, puteti instala simplu si rapid aceasta aplicatie pe orice telefon mobil Huawei, in cazul in care aplicatia nu este preinstalata.

Messenger

Messenger este aplicatia care va ofera posibilitatea de a comunica cu prietenii virtuali pe care ii aveti pe reteaua Facebook. Puteti instala aceasta aplicatie pe orice telefon Huawei, iar mai apoi veti putea scrie mesaje prietenilor virtuali, si va veti putea suna prin video call, pentru a va si vedea. WatssApp este o alta aplicatie similara, pe care o puteti instala.

Waze

Waze este ghidul dvs. de calatorie. Indiferent ca mergeti la munte sau la mare, ori ca trebuie sa ajungeti la orice adresa, trebuie sa deschideti aplicatia, sa adaugati adresa si sa porniti la drum, iar aplicatia va va ghida pana la destinatie. Cu o interfata usor de utilizat, Waze este ghidul dvs. de calatorie.

Instagram

Aceasta retea de socializare este acum intr-o continua crestere a popularitatii, iar multa lume foloseste mai des Instagram decat Facebook in prezent, asa ca puteti instala aplicatia Instagram pe orice telefon mobil Huawei.

Deezer

Daca sunteti in cautarea unei aplicatii care nu va reda doar melodiile si podcast-urile preferate, ci si una care va permite sa ascultati radioul, nu va ganditi mai departe de Deezer Music Player. Este o aplicatie gratuita Android usor de configurat, care promite o experienta muzicala interesanta.

Aplicatia va permite sa descarcati cele mai bune melodii pentru a le reda offline. Deezer vine cu un creator de playlist, caracteristici de partajare, egalizator de trupe si mai multe teme. Exista peste 53 de milioane de melodii si noi recomandari.

Acestea sunt asadar cateva dintre aplicatiile pe care le puteti instala pe noul dvs. smartphone. Fireste, exista milioane de aplicatii, din care puteti alege, insa acestea sunt printre cele mai populare, si pot fi instalate cu succes pe orice telefon mobil Huawei, sau pe orice alt smartphone.

0 Shares
You May Also Like