Ce are special o baterie iPhone?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile Apple utilizeaza baterii de tip lithium-ion care sunt reincarcabile si incorporate, precum iPod dar intr-un mod mult mai diferit decat incercarile altor mari producatorilor de telefoane mobile.

De asemenea, in cazul iPhone, bateriile nu puteau fi inlocuite de catre user. Cand a fost lansat, iPhone-ul putea fi incarcat prin intrermediul unui port USB ca si in cazul iPod-ului. Compania Apple efectueaza foarte de foarte multe ori teste de pre-productie. Acestea sunt facute pentru a arata durata de functionare a bateriei.

De asemenea, Apple a declarat ca bateriile produse de ei sunt concepute astfel incat sa retina 80% din capacitate dupa un ciclu de peste 300 de descarcari si incarcari complete.

Asadar, daca detineti un Apple device care nu mai functioneaza ca la inceput, cel mai indicat ar fi sa il trimiteti intr-un service precum service gsm Bucuresti deoarece ar fi pacat sa pierdeti o asemenea investitie. Angajatii de aici vor sti ce sa faca pentru a va inapoia telefonul cu toate defectiunile reparate.

Totusi, prin politica Apple, daca bateria device-ului dumneavoastra prezinta anumite disfunctionalitati sau s-a stricat prematur, o puteti inlocui prin returnarea acesteia companiei Apple. De asemenea, veti primi o noua baterie in mod gratuit, atata timp cat smartphone-ul beneficiaza de garantie.

Contractul de garantie dureaza timp de un an din momentul achizitionarii. Aceasta poate ar putea fi, de asemenea, extinsa pana la un an jumatate sau doi ani, prin intermediul Apple Care.

Atat preturile aferente cat si serviciul de inlocuire al bateriilor nu s-au facut publice decat pana in ziua in care device-ul mobil Apple a fost lansat.

Ce are special o baterie de iPhone comparativ cu una normala? Durata de functionare a bateriilor produse de Apple au o durata de functionare mult mai mare comparativ cu alte modele.  Incepand cu iulie 2007, kiturile de inlocuire pentru baterii oferite de producatorii third-party, au devenit disponibile la preturi mult mai mici decat cele oferite prin intemrdiul programului de inlocuire Apple.

Kiturile ofera, de asemenea, accesorii precum o mica surbelnita, dar si un ghid care contine instructiunile de instalare. De la modelul iPhone 3GS, compania Apple a utilizat un nou tip de baterie care continea un conecotr. Acest tip de baterie a fost mult mai usor si rapid de inlocuit.

Incepand cu anul 2003, compania Apple a prezentat publicului noul tip de baterie special conceputa pentru iPhone. Aceasta foloseste combinatia de date de localizare cu date despre anumite obiceiuri ale userilor. Astef se modereaza anumite setari pentru folosirea energiei care este disponibila, intr-un mod corespunzator.

Compania inca lucreaza la sistemul de power – management care va putea estima atat distanta cat si timpul in care userul va fi destul de departe de o sursa de incarcare si, astfel va putea mofifica folosirea energiei.

Asadar, cei de la Apple vor incerca introducerea unei functii de detectie care va fi capabila sa ajusteze ratele de incarcare, astfel incat sa se potrivesca sursei de putere ultizate de catre proprietar. Aceste lucruri vo imbunatati mult mai mult modurile functionarii unei baterii care este produsa de Apple.

0 Shares
You May Also Like