Ce beneficii au tabletele de spirulina?

0 Shares
0
0
0

Spirulina este un tip de alge albastru-verde pe care oamenii il pot lua ca supliment alimentar. Oamenii considera spirulina un produs exceptional datorita continutului nutritional excelent si datorita beneficiilor multiple ale acesteia pentru sanatate.

Spirulina are un continut ridicat de proteine ​​si vitamine, ceea ce il face un excelent supliment alimentar pentru persoanele cu diete vegetariene sau vegane. Cercetarile sugereaza ca spirulina are proprietati antioxidante si de combatere a inflamatiei, precum si capacitatea de a ajuta la reglarea sistemului imunitar.

In cele ce urmeaza veti descoperi cateva beneficii pe care tabletele ecologice de spirulina Niavis care se gasesc pe www.vegis.ro, le au pentru organism, si veti intelege de ce foarte multe persoane isi cumpara asemenea tablete.

Consumul de spirulina este o modalitate de a suplimenta proteinele si vitaminele in alimentatia oamenilor fara efecte secundare notabile. O lingura sau 7 grame (g) de spirulina uscata contine: 20 de calorii, 4,02 g de proteina, 1,67 g de carbohidrat, 0.54 g de grasime, 8 miligrame (mg) de calciu, 2 mg de fier, 14 mg de magneziu, 8 mg de fosfor, 95 mg de potasiu, 73 mg de sodiu, 0,7 mg de vitamina C. De asemenea, contine tiamina, riboflavina, niacin, folat si vitamine B-6, A si K. Luarea spirulinei, ca parte a unei diete echilibrate, poate ajuta o persoana sa ramana bine hranita.

Oamenii pot pierde in greutate daca consuma mai putine calorii decat folosesc. Spirulina este o bogata in nutrienti cu continut scazut de calorii, care contine multa hrana intr-o cantitate mica de pulbere. Introducerea spirulinei in dieta poate ajuta oamenii sa piarda in greutate fara a pierde hrana.

Rezultatele unui studiu controlat placebo dublu-orb 2016 sugereaza ca spirulina poate ajuta la gestionarea greutatii. In cadrul studiului, persoanele care au fost supraponderale si au mancat in mod regulat spirulina timp de 3 luni au prezentat un indice de masa corporala imbunatatit.

Un studiu de revizuire 2018 a constatat ca suplimentarea cu spirulina a redus semnificativ nivelul de glucoza din sange. Cantitatea mare a zaharului din sange este o problema comuna la persoanele cu diabet zaharat tip 1 si 2. Acest lucru sugereaza ca suplimentele de spirulina pot ajuta oamenii sa controleze diabetul zaharat.

Luarea extractului de spirulina poate ajuta la scaderea nivelului de colesterol . Colesterolul este o grasime nesanatoasa in sangele unei persoane si poate provoca afectiuni ale inimii. O reexaminare 2016 sistematica si meta-analiza sugereaza ca administrarea de suplimente de spirulina poate avea un impact pozitiv asupra lipidelor din sange, care sunt grasimi in sange. In cadrul studiului, sa constatat ca spirulina reduce semnificativ colesterolul total LDL si creste colesterolul bun HDL.

Tensiunea arteriala ridicata si nivelurile de colesterol sunt legate de boala cardiaca. Intrucat spirulina poate reduce ambii acesti factori de risc, acest supliment este foarte util pentru ca ajuta la prevenirea bolilor de inima.

Luarea spirulinei poate ajuta la stimularea metabolismului unei persoane. O rata mai mare a metabolismului poate face o persoana sa se simta ca si cum ar avea mai multa energie. De asemenea, poate creste numarul de calorii pe care le arde in fiecare zi, ceea ce poate ajuta la scaderea in greutate.

Ei bine, acestea sunt cateva dintre cele mai importante beneficii pe care spirulina le ofera, asa ca este firesc ca oamenii sa isi indrepte atentia spre acest supliment.

0 Shares
You May Also Like