Ce caracteristici trebuie sa detina o casca Bluetooth?

0 Shares
0
0
0

Unul dintre cele mai utile accesorii telefoane, atat pentru soferi cat si pentru cei care lucreaza la birou, este fara doar si poate casca Bluetooth, care poate sa fie folosita pentru a vorbi la telefon, fara a mai avea mainile ocupate, timp in care soferii pot sa conduca linistiti, iar cei care lucreaza la birou pot sa isi desfasoare activitatea fara probleme.

Ei bine, alegerea unui asemenea accesoriu pentru smartphone in mod evident va fi destul de dificila, datorita faptului ca o casca Bluetooth trebuie sa detina mai multe caracteristici, despre care vom discuta in continuarea acestui articol.

In primul rand, o casca Bluetooth trebuie sa aiba o raza de actiune cat mai mare, iar de regula cei care isi cumpara o asemenea casca se asteapta sa poata folosi casca si la o distanta de 10 metri fata de telefon, pentru a ramane stabila conexiunea.

Trebuie specificat referitor la acest aspect si faptul ca exista casti Bluetooth care pot sa te ajute sa comunici chiar daca folosesti casa la o distanta de 100 de metri de dispozitiv, asta insemnand faptul ca respectivele casti Bluetooth au o raza de actiune de 100 de metri, insa cu cat te vei indeparta de telefon si vei intalni diferite obstacole, cu atat calitatea semnalului va scadea.

Stabilitatea pe ureche este o alta caracteristica foarte importanta a unei casti Bluetooth, de care va trebui sa tii cont atat tu cat si toti cei care isi doresc un asemenea accesoriu. Atunci cand esti la volan, exista situatii in care trebuie sa faci miscari bruste, asa ca pentru asta, trebuie sa iti alegi o casca stabile pe ureche, iar ideal ar fi sa iti alegi un model care sa fie prevazut cu suport behind the ear.

Dimensiunile si greutatea accesoriului reprezinta o alta caracteristica de care trebuie sa tii cont, asa ca va trebui sa iti alegi o casca usoara, cat mai usoara, pentru ca ea purtata pe ureche mai mult timp, cu cat este mai usoara cu atat este mai usor de suportat, pe cand o casca grea, creaza disconfort.

Referitor la dimensiunile castii, acestea nu influenteaza modul in care casca functioneaza, insa ele tin cont de frumusete, iar o casca de dimensiuni mari va arata inestetic.

Timpul de incarcare reprezinta fara indoiala o alta caracteristica importanta pe care trebuie sa o detina o casca Bluetooth, asa ca daca stam sa discutam despre cast ice au baterii de capacitate mica, putem spune ca o casca se va inrca de la 0 la 100% in doua – trei ore.

Modul de incarcare al castii conteaza foarte mult, iar pentru comoditate ar trebui aleasa o casca ce se incarca prin USB, iar acest tip de incarcare al castii este si cel mai des intalnit.

Deasemenea, daca iti alegi o casca, trebuie sa tii cont si de reducerea zgomotului de fond, pentru ca in mod evident iti doresti o casca pe care atunci cand o folosesti, sa iti ofere o calitate a sunetului impecabila.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le detina o asemenea casca, pe langa rezistenta la umiditate, ajustarea automata a volumului, si alte caracteristici.

0 Shares
You May Also Like