Ce folie alegi pentru smartphone-ul tau Iphone 11?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care alegi sa iti achizitionezi ultimul model de smartphone, cum e iPhone 11, trebuie sa ai grija ca acesta sa fie corespunzator protejat. Inca din momentul in care il scoti din cutie, esti cu sufletul la gura sa nu cumva sa il zgari sau si mai rau sa il scapi.

Stim foarte bine care sunt urmarile unui telefon cazut pe jos, mai ales in cazul in care suprafata este una destul de tare. Pe langa husa corespunzatoare pe care trebuie sa o alegem pentru protectia acestuia, este important sa alegem si cea mai buna folie pentru iPhone11.

Tocmai pentru a-ti usura decizia si a te ajuta sa iti protejezi corespunzator telefonul, am ales ca in articolul de azi sa iti prezentam trei tipuri de folii pentru iPhone 11, puse la dispozitie de cei de la RedMobile.

1. Folie din sticla transparenta

Este foarte simplu sa ii oferi telefonului tau iPhone 11 protectia potrivita cu ajutorul foliei de sticla transparenta. Aceasta folie este realizata din sticla securizata de foarte buna calitate, care garanteaza protectie maxima impotriva celor mai uzuali factori, precum zgarieturi, uzura, socuri, apa, grasime, amprente, pete, praf si murdarie. Ea se remarca prin potrivirea perfecta cu forma telefonului si prin decupajul foarte precis care permite utilizarea confortabila a telefonului.

Pachetul in care este inclusa folia din sticla transparenta, contine si instructiuni precise de aplicare si accesoriile necesare montari acesteia. Astfel ca, fara prea mari batai de cap vei reusi sa montezi folia de unul singur, si te vei asigura ca telefonul tau este protejat eficient.

2. Folie din sticla 3D neagra

Folia din sticla 3D este realizata din sticla securizata, deosebit de durabila si rezistenta, oferind astfel protectie superioara impotriva uzurii, murdariei si socurilor. Aceasta este o alegere perfecta pe termen lung si fara sa te stresezi prea mult. Folia este subtire, eleganta, are rama neagra de jur-imprejur, oferind ingrijirea necesara in cea mai discreta maniera.

Pachetul in care este inclusa folia din sticla 3D, contine si instructiuni precise de aplicare si accesoriile necesare montari acesteia. Astfel ca, fara prea mari batai de cap vei reusi sa montezi folia de unul singur, si vei putea sa te bucuri de functiile telefonului tau.

3. Folie din sticla – privacy glass

Folia de protectie tip privacy glass se remarca in primul rand prin faptul ca ofera un grad ridicat de protectie a ecranului impotriva celor din jur. Ce inseamna asta mai exact? Practic, vei putea vizualiza corect ecranul telefonului numai atunci cand il privesti tu.

Pe langa acest efect al foliei, aceasta este realizata din sticla securizata, deosebit de durabila si rezistenta, care iti protejeaza telefonul pe termen lung. La fel ca si in cazul celorlalte folii, si pachetul acesteia contine atat instructiunile cat si ustensilele pentru montarea acesteia.

Alege cea mai buna folie pentru iPhone11 si ai grija ca telefonul tau sa beneficieze de protectie maxima impotriva celor mai uzuali factori care risca sa il deterioreze.

0 Shares
You May Also Like