Ce preturi au reparatiile iPhone?

0 Shares
0
0
0

Daca aveti un iPhone si din nefericire s-a defectat si aveti nevoie de reparatii, puteti apela cu incredere la service-urile autorizate din Bucuresti, care ofera cele mai profesioniste servicii de reparatii, pentru ca au personal calificat, dar se straduiesc sa ofere preturi avantajoase pentru clienti.

Preturile includ manopera, piesele inlocuite, daca este nevoie sa fie inlocuite si TVA-ul, daca este cazul. Vi se pot oferi diverse preturi, pentru ca, de exemplul daca trebuie inlocuita o piesa, puteti avea varianta unei piese second-hand, dar cel mai bine este sa alegeti varianta unor componente originale, care garanteaza functionarea corespunzatoare a iPhone-ului, dupa ce a fost reparat.

Despre pretul manoperei, poate fi diferit in functie de complexitatea operatiunii efectuate. De exemplu, daca trebuie inlocuit si montat un display pentru iPhone 5, 5c, pretul este mai mare decat pentru un iPhone 4c, dar pretul pentru iPhone 6, 6 Plus sau 6s este mai mare decat pentru iPhone 5, iar cel mai mare pret este pentru iPhone 7.

Daca insa doriti display-uri mai ieftine si de calitate, in acelasti timp, puteti achizitiona un LCD ca alternativa, adica display-uri compatibitile, de calitatea A. La aceste preturi de mai sus, se adauga pretul pentru montaj, care este diferit in functie de modelul de iPhone, desigur.

Oricum am studia preturile, ofertele sunt dintre cele avantajoase, pentru ca orice service GSM doreste sa atraga cat mai multi clienti care au nevoie sa isi repare iPhone-urile. Nu trebuie sa va ingrijorati ca v-ar putea costa prea mult si sa va grabiti sa cumparati un iPhone nou.

O reparatie pentru iPhone se va lua in considerare si un expert din service va va spune detalii despre defectiune, costurile totale ale inlocuirii pieselor, sau diverse alte posibilitati, astfel incat sa nu mai fie nevoie sa va ganditi sa cumparati un iPhone nou, la costuri incomensurabil mai mari.

Toata atentia dumneavoastra trebuie sa se concentreze pe alegerea unor costuri cat mai acceptabile pentru orice reparatie, pentru orice piese de schimb, si pentru manopera, astfel incat la final iPhone-ul pe care il folositi si care, din nefericire a suferit o defectiune, sa il puteti folosi in continuare cu aceeasi eficienta. Nu se pot, asadar compara, preturile unei reparatii cu achizitionarea unui iPhone nou.

In concluzie, nu veti scoate asa de multi bani din buzunar, totul depinde de defectiunea respectivului iPhone, va trebui sa studiati doar cele mai bune oferte ale service-urile GSM, oferte pe care le gasiti, desigur si online, pe site-urile acestor servicii de reparatii pentru iPhone-uri.

Cele mai multe oferte de reparatii iPhone Bucuresti sunt oferite in Bucuresti, pentru ca aici piata de reparatii este foarte mare, se extinde in fiecare zi, pentru ca in capitala sunt cei mai multi utilizatori de telefonie mobila si posesori foarte multi de iPhone-uri, acestia pot deci sa aiba nevoie de reparatii pentru acest smartphone foarte pretios, care merita o atentie si o grija sporita, atat din partea posesorului, cat si din partea specialistilor din service, pentru ca functionarea lui adecvata este prioritara.

0 Shares
You May Also Like