Ce probleme au telefoanele Huawei cand ajung la service Quick GSM?

0 Shares
0
0
0

Huawei este o companie cunoscuta din motivele corecte. Producatorii chinezi sunt cunoscuti pentru faptul ca produc produse de calitate pe piata tehnologica. Telefoanele lor sunt destul de populare ca fiind gadgeturi de cea mai buna calitate care ofera valoare utilizatorilor. Huawei P20, Huawei P20 Lite si P20 Pro sunt flagship-uri care cu siguranta te vor impresiona cu specificatiile si performanta lor.

De la o calitate superioara a camerei la o capacitate mare a bateriei, exista prea multe lucruri care sa-ti placa cu privire la telefoane. Preturile lor sunt, de asemenea, relativ accesibile atunci cand luati in considerare calitatea si telefoanele similare pe piata.

La fel ca majoritatea celorlalte dispozitive Android pe care le veti intalni pe piata, aceste telefoane uimitoare nu sunt impecabile. Exista cateva probleme pe care utilizatorii le-au ridicat cu privire la dispozitive, despre care ar trebui sa stiti. Daca utilizati deja un dispozitiv Huawei, puteti intampina unele dintre aceste probleme, motiv pentru care intentionam sa le discutam si sa oferim solutii posibile. Aici, vom lua in considerare cateva probleme comune ale Huawei P20, P20 Lite si P20 Pro si posibilele solutii ale acestora.

  1. Probleme Wi-Fi

In general, dispozitivele android sunt susceptibile la probleme de conexiune, cum ar fi conexiunea Wi-Fi slaba si probleme de gama. Daca intampinati aceasta problema cu Huawei P20, P20 Lite sau P20 Pro, exista o serie de cauze posibile, inclusiv depasirea limitei de latime de banda.

Majoritatea problemelor Wi-Fi pot fi rezolvate atunci cand il comutati prin oprirea routerului pentru aproximativ 30 de secunde si pornirea acestuia din nou. Daca problema nu este rezolvata, accesati setarile Wi-Fi, uitati de reteaua la care sunteti conectat in prezent si reconectati-o pentru a imbunatati conectivitatea. Acest lucru rezolva problema de cele mai multe ori.

In cazul in care insa incercati acesti pasi insa problema persista, atunci cu siguranta o vizita cu telefonul la service Quick GSM reprezinta cea mai buna solutie, pentru ca specialistii in reparatii smarthone, vor gasi cea mai buna rezolvare pentru aceasta eroare.

  1. Incarcare lenta

Se presupune ca dispozitivele Huawei se incarca rapid atunci cand utilizati incarcatorul potrivit. Sistemul SuperCharge poate trece de la zero la incarcare completa in 90 de minute. Cand dispozitivul incepe sa se incarce prea incet, cu siguranta exista o problema de corectat.

Primul lucru de facut este sa verificati daca incarcatorul si cablul sunt inca intr-o stare buna. Daca pot incarca alte dispozitive, atunci sunt in regula. Daca dispozitivul dvs. s-a udat recent, acordati-i timp, viteza de incarcare se poate imbunatati. Daca problema persista, insa, puteti incerca resetarea din fabrica pentru a scapa de aplicatiile necinstite, deoarece acestea pot fi in spatele problemei.

Daca incercati acesti pasi si telefonul se incarca la fel de lent, atunci de-asemenea este necesar sa il duceti in service, pentru ca problema poate proveni de la mufa de incarcare, care cel mai probabil va trebui inlocuita de catre specialistii in reparatii smartphone.

  1. Problema de descarcare rapida a bateriei

Produsele Huawei vin cu baterii puternice, iar P20 / P20 Lite / P20 Pro nu fac exceptie: 3400 mAh, 3000 mAh, respectiv 4000 mAh. Aceasta inseamna ca bateria trebuie sa va serveasca timp de cateva ore dupa incarcare completa. Cand bateria incepe sa se descarce mult prea repede, exista o serie de lucruri care ar putea fi gresite.

Puteti incepe utilizand modul de economisire a energiei din cand in cand. Puteti reduce intotdeauna luminozitatea ecranului si puteti schimba rezolutia de la FHD + la HD +. De asemenea, trebuie sa dezactivati functiile si serviciile pe care nu le utilizati la un moment dat, cum ar fi GPS si Wi-Fi. Daca problema persista, este posibil ca unele aplicatii terte sa creeze problema. Dezinstalati ultimele instalate si vedeti daca vor fi imbunatatiri. De asemenea, puteti reseta din fabrica ca ultima solutie.

Asadar, se poate vedea ca exista sfaturi si trucuri care pot economisi resurse importante si care va pot ajuta dispozitivele Huawei sa reziste cat mai mult timp incarcate. In cazul in care insa puneti toate aceste sfaturi si trucuri in practica, insa problema persista, atunci trebuie ca dispozitivul sa ajunga pe mana expertilor de la service Quick GSM, care vor gasi cea mai buna rezolvare.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, la fel ca si celelalte smartphone-uri de pe piata, si dispozitivele Huawei pot crea surprize mai putin placute utilizatorilor. Din fericire insa, exista specialistii de la service Quick GSM, care pot gasi cele mai bune rezolvari pentru aceste smartphone-uri.

0 Shares
You May Also Like