Ce probleme poate avea touchscreenul Allview?

0 Shares
0
0
0

Marii producatori mondiali de telefoane mobile, cum ar fi iPhone sau Samsung, ca sa enumeram doar doi dintre acestia, au pe piata noastra un concurent deosebit de puternic in varianta romaneasca si anume Allview.

An de an acest producator de telefoane mobile a crescut luptandu-se de la egal la egal cu cei mai mari producatori in domeniu. Atuurile pe care le-a avut in maneca au fost preturile destul de mici ale componentelor importate din China si totodata calitatea servicilor garantie si post garantie.

Producatorul a crescut in acelasi timp si vanzarile, cat si calitatea produselor realizate sub brandul sau. Fie ca este vorba de tablete, smartphone-uri sau simple telefoane mobile vanzarile companiei au crescut vertiginos mai ales in ultimii ani. Datorita numarului tot mai mare de utilizatori ale acestei marci, din ultima perioada, automat se inmultesc si telefoanele Allview care ajung la service-urile GSM din Bucuresti, pentru reparatie.

Ca orice alta marca de telefon si modelele Allview pot avea de-a lungul timpului diverse defectiuni. Cel mai des intalnite dintre acestea sunt legate de spargerea LCD-ului sau geamului din sticla al touchsreen-ului. Remedierea acestora nu se poate face decat printr-o inlocuire completa a ansamblului LCD-touch.

In ultima vreme datorita unei aparaturi speciale se poate realiza la service telefoane inlocuirea doar a touchscreen-ului. De cele mai multe ori se deterioreaza doar o componenta a smartphone-ului Allview si de aceea nu este neaparat necesara schimbarea si a altora. Inlocuirea touch-ului este o operatiune extrem de complexa deoarece acesta este lipit de display si poate duce in cazul unei reparatii superficiale la defectarea ecranului complet.

De aceea, nu este recomandat sa incercati reparatia pe cont propriu acasa si nici sa apelati la un service la intamplare care se ofera sa va schimbe touch-ul. Acest lucru destul de dificil de realizat se poate face in cateva service-uri gsm din Romania care pot asigura aceasta operatiune in parametri optimi.

Piesele Allview sunt la foarte mare cautare, iar cele originale se gasesc destul de greu. Cele mai multe magazine online comercializeaza produse compatibile, care nu se ridica la asteptarile clientilor. Recomandarea pe care v-o facem este sa accesati MagazinGSM.ro. De aici puteti achizitiona componente gsm la cel mai mic pret avand in acelasi timp siguranta calitatii dar si a autenticitatii lor.

Toate produsele comercializate au garantie solida si factura, neexistand nici un risc din acest punct de vedere. Multi dintre dumneavoastra  s-ar gandi sa isi achizitioneze un telefon Allview nou dar recomandarea noastra este sa alegeti solutia cea mai putin costisitoare, adica inlocuirea componentelor defecte. Diferenta de pret este uriasa asa ca veti ajunge la parerea noastra.

Avand in vedere ca Service GSM asigura inlocuirea geamului din sticla al touchscreen-ului la absolut toate telefoanele mobile si tabletele Allview, va recomandam  sa ne apelati cu incredere pentru aceasta reparatie.

Costurile reparatiei modelului dumneavoastra de Allview vor fi foarte reduse, iar componentele vor fi schimbate intotdeauna cu altele originale. Calitatea reparatiei, promptitudinea cu care sunt serviti clientii si nu in ultimul rand pretul extrem de mic, duc la multumirea clientilor si prin aceasta la sporirea prestigiului oricarui service gsm.

0 Shares
You May Also Like