Ce semnale dau telefoanele pentru a fi duse la reparat?

0 Shares
0
0
0

Cei mai multi dintre utilizatorii de telefoane smartphone isi achizitioneaza dispozitivul in ideea ca nu vor avea nevoie de un service pentru reparatii pentru un timp destul de indelungat. Dar pe masura ce smartphone-urile sunt tot mai complexe si mai sofisticate, acestea au devenit tot mai vulnerabile in fata diverselor probleme care apar accidental.

Service gsm Bucuresti are o vasta experienta in domeniul reparatiilor gsm in Romania,  domeniul de activitate nefiind redus doar la reparatii telefoane Bucuresti sau inlocuirea componentelor hardware ale dispozitivului, ci si la reinstalarea sistemelor de operare. Clientii pot apela la un service gsm in multe situatii, in special cand telefonul nu mai porneste, cand touchscreen-ul nu mai raspunde la comenzi sau cand display-ul este spart.

Alte probleme intalnite se refera la bateria care nu mai functioneaza corespunzator, semnalul retelei gsm se intrerupe des sau lipseste, prezentand anumite probleme, in cazul tastaturii sau al display-ului.

La service gsm Bucuresti exista numeroase  avantaje  in comparatie cu numeroase alte service-uri. In primul rand, o echipa formata din profesionisti, control tehnic si totodata asistenta gratuita. In al doilea rand, reparatiile sunt de calitate, fiind la un pret foarte avantajos intr-o durata destul de mica de timp si totodata oferirea unei garantii solide, atat pentru componentele inlocuite, cat si pentru manopera.

Diagnosticarea telefoanelor este gratuita si se realizeaza pe loc, cu foarte mici exceptii, telefoanele sparte sau care sunt scapate in diverse lichide. In aceste situatii timpul de diagnosticare poate dura chiar si cateva ore.

De regula, reparatiile sunt realizate pe loc, dar sunt si reparatii care pot dura 24 de ore sau chiar mai mult. Intarzierile sunt de regula provocate de furnizorii de piese sau de curieri. Se recomanda salvarea fisierelor stocate in memoria telefonului inainte de intrarea acestuia in service neexistand o garantie in acest sens.

De obicei, un telefon aflat in garantie este reparat numai dupa ce producatorul modelului isi da acceptul, astfel existand un mare risc, cel al pierderii garantiei. O alta problema deosebit de importanta intalnita la smartphone-uri este cea legata de rescrierea softului. Smartphone-ul se poate bloca sau se poate restarta accidental, iar utilizarea unor functii devine inaccesibila, softul trebuind rescris.

Alte cazuri cum ar fi aparitia unor erori sau a unor mesaje care ne avertizeaza ca memoria este insuficienta, iar mesageria este plina sau alte erori asemanatoare reprezinta semnale ca telefonul trebuie neaparat resoftat.

De asemenea, este necesara rescrierea softului, in cazul in care anumite functii devin inaccesibile sau chiar dispar din telefon datorita virusarii sistemului de operare de regula Windows. Softul mai trebuie rescris atunci cand se doreste inlocuirea acestuia cu o versiune noua, sau cand este trecut meniul in alta limba.

Reparatiile efectuate in service gsm Bucuresti au garantii destul de mari pana la un an. Daca totusi in aceasta perioada reapar defectiunile acestea sunt reparate gratuit.

Asistenta la service gsm este atat telefonica, cat si online, fiind foarte amanuntita si totodata serioasa. Bineinteles ca se beneficiaza de asistenta gratuita pentru orice tip de clienti, cu conditia ca reparatia sa fie efectuata in centrele service gsm Bucuresti.

0 Shares
You May Also Like