Ce telefon sa imi aleg?

0 Shares
0
0
0

In ciuda faptului ca nu pare o alegere grea de facut, atunci cand iti cumperi un smartphone trebuie sa tii cont de multe aspecte si detalii daca vrei sa iti alegi un dispozitiv bun, si sa nu regreti mai apoi alegerea facuta.

Fiecare dintre noi am vrea sa ne putem cumpara un telefon foarte performant, si care sa nu se blocheze niciodata in timp ce il utilizam, insa nu avem cu totii acel noroc.

Daca vrei sa iti cumperi un telefon care sa nu se blocheze in timpul in care ai deschise cateva aplicatii sau cand iti ruleaza un joc, atunci in mod evident trebuie sa optezi pentru un telefon de la o firma renumita.

Pe piata telefoanelor mobile se gasesc o multime de producatori, dintre care unii sunt renumiti pentru calitatea superioara a produselor pe care le comercializeaza, in timp ce altii sunt recunoscuti datorita faptului ca nu scop pe piata telefoane performante.

Deci, in nici intr-un caz nu este recomandat sa iti cumperi un telefon mobil inteligent de la o firma anonima, pentru ca in momentul in care iti instalezi mai multe jocuri si aplicatii, dispozitivul are sanse foarte mari sa se blocheze.

Deci, important este sa iti cumperi un telefon de la un producator renumit precum Samsung, Apple, Sony, HTC sau chiar LG ori mai nou Huawei. Cu siguranta un dispozitiv scos la vanzare de unul dintre acesti producatori este mult mai performant decat unul de la un producator anonim.

Chiar daca exista si producatori anonimi care ar vrea sa tina pasul cu acestia mai sus mentionati, pot sa scoata pe piata telefoane care sa detina exact aceleasi caracteristici tehnice precum modelele renumite, insa trebuie sa stii faptul ca un telefon de la un brand anonim nu se poate ridica la nivelul unuia de la un brand celebru, nici in ceea ce priveste calitatea si nici in ceea ce priveste durabilitatea.

Deci, chiar daca au aceleasi caracteristici tehnice, tot nu se pot compara cu dispozitivele brandurilor mai sus mentionate.

Este de stiut faptul ca atunci cand ai un telefon foarte performant, nu stai cu teama ca ti se poate bloca dispozitivul in momentul in care ai deschise cateva aplicatii sau un joc.

Atunci cand iti doresti sa instalezi un joc sau o aplicatie pentru telefonul tau, trebuie sa te asiguri ca acestea sunt din surse oficiale, si anume Magazin Play sau App Store.

Cea mai mare greseala pe care ai putea sa o faci ar fi aceea sa incerci sa iti descarci jocuri si aplicatii de pe alte site-uri pentru ca exista riscul ca aplicatiile sa nu functioneze in mod corespunzator si sa ti se mai si viruseze telefonul.

Indiferent de locul de unde ai de gand sa iti descarci jocuri si aplicatii, cel mai bine ar fi sa iti descarci si un antivirus pentru a-ti scana dispozitivul, iar in cazul in care exista vreun fisier infectat, atunci trebuie sa il elimini.

Si ca un raspuns pentru intrebarea din titlu, as spune ca eu personal as alege un model de la un brand renumit, si fie as opta pentru un model Samsung fie pentru un model de la Apple.

0 Shares
You May Also Like