Ce trebuie sa stii despre terapia prin acupunctura?

0 Shares
0
0
0

Acupunctura este veche de cinci mii de ani este cunoscuta in lume ca medicina traditionala chineza.

Accesand https://nutzu.ro/ce-este-acupunctura, veti putea afla faptul ca terapia prin acupunctura este una dintre diferitele metode de diagnostic si tratare a bolilor cronice si acute, care astazi are un loc special in medicina occidentala, Europa, America.

Totodata, site-ul va ofera posibilitatea de a citi despre boli si afectiuni, medicina alternativa, plus multe altele. Revenind la terapia prin acupunctura, pe siteul www.nutzu.ro, veti putea descoperi mai amanuntit informatii utile despre aceasta procedura.

Terapia prin acupunctura poate ajuta la calmarea durerii si este folosita pentru o gama larga de alte probleme. Cartea Huangdi N Beijing (Clasicul Medicinii Imparatului Galben) este una dintre cele mai importante referinte ramase in urma cu 2500 de ani, care contine principalele surse de acupunctura.

Acupunctura de fapt, subliniaza echilibrul de energie in organism, in care specialistul foloseste ace speciale pentru a trata diverse boli, desi acul care intra in corp provoaca o mica cicatrice, ofera suficiente semnale pentru a raspunde la acest raspuns care promoveaza sangele circulatia si stimularea sistemului imunitar.

Numarul de sedinte terapeutice variaza in functie de zona afectata, iar numarul de ace variaza de la 5 la 20 de ace. Acele sunt situate pe punctele corpului, care este numit pe o cale speciala numita pasaj sau meridian. Se poate spune ca 92% dintre pacienti sunt tratati de acest medicament complet.

Terapia prin acupunctura poate vindeca

Terapia prin acupunctura poate vindeca multe boli. Poate elibera vasele blocate in organism si poate stimula functia, evoca raspunsul natural de vindecare al organismului prin diferite sisteme fiziologice. … Prin stimularea diferitelor sisteme ale corpului, acupunctura poate ajuta la rezolvarea durerii si imbunatatirea somnului, a functiei digestive si a sentimentului de bunastare.

Beneficiile terapiei cu acupunctura

  • Este o forma de tratament sigura.
  • Fara efecte secundare.
  • Este eficienta si utila.
  • Este foarte eficienta in tratarea durerii si in controlul acesteia.
  • Reprezinta o buna alternativa la medicamentele chimice.
  • Impiedica aparitia unor boli grave.
  • Exista posibilitatea de a vindeca durerile musculare la nivelul coloanei vertebrale cu acupunctura.
  • Este posibil sa se trateze bolile mintale, depresia si insomnia.
  • Frumusete si intinerire.

Acupunctura si complicatiile sale

Daca acele si locatia lor nu sunt dezinfectate, locul este infectat si complicatiile sunt mai grave decat tratamentul. Daca terapia cu ac nu este efectuata sub supravegherea unui expert, exista numeroase riscuri si leziuni ale membrelor si se recomanda utilizarea acelor de unica folosinta pentru aceasta metoda. Daca o persoana foloseste un medicament de subtiere a sangelui, acest medicament este periculos.

De asemenea, pot aparea vanatai, durere si sangerare in locul acului. Femeile insarcinate ar trebui sa discute cu medicul lor inainte de acupunctura.

Terapia prin acupunctura

Terapia prin acupunctura este potrivita pentru cei care se tem de ace. Aceasta terapie include masaj presant si de acupunctura si stimularea acestora. Aceasta terapie este potrivita pentru a reduce greata si durerea la gravide.

Rezumat

Terapia prin acupunctura este una dintre cele mai eficiente metode de a trata majoritatea bolilor si poate fi utilizata in locul medicamentelor chimice care au complicatii. In timpul acupuncturii acele sunt introduse in corpul unei persoane cu scopul de a-si echilibra energia. Acupunctura este necomplicata si fara efecte secundare daca se face in mod adecvat si sub supravegherea unui expert.

0 Shares
You May Also Like