Cele mai bune aplicatii pentru copii

0 Shares
0
0
0

De fiecare data, telefoanele mobile noi vin cu o serie de accesorii telefoane deosebit de utile, cum ar fi: incarcatorul, cablu USB sau castile.

Acestea insa de multe ori se strica mai repede decat ne-am gandi, fapt pentru care primul gand care ne vine in minte e acela de a cumpara altele, mai ales daca nu mai avem garantia valabila sau daca nu mai avem timp sa asteptam pana cand accesoriul primit va fi reparat cu garantia.

Daca esti in cautarea unor accesorii telefoane, intra pe www.magazingsm.ro si cumpara ceea ce ai nevoie. Nu doar adultii folosesc telefoanele mobile, ci si copiii. In cele ce urmeaza, vom vorbi despre o serie de aplicatii care ar putea fi folosite de copii. Daca micutii au mai putin de 12 ani, ideal ar fi ca aplicatiile acestea sa fie folosite pe telefoanele parintilor, deoarece nu e indicat ca un copil sa aiba propriul telefon inteligent la o varsta mai mica de 12 ani.

Red Ball 4
Aceasta aplicatie este un joc foarte amuzant. Grafica este una colorata si placuta, iar jocul nu e deloc greu. Trebuie sa controlezi o bila rosie astfel incat sa o feresti de tot felul de obstacole. Copilul tau va fi incantat sa joace acest joc.

Invatam animale
Aceasta aplicatie, asa cum iti poti da seama din titlu, iti va ajuta copilul sa invete animalele. Aplicatia contine tot felul de imagini cu animale, acestea sunt impartite in diverse categorii si in plus ai tot felul de puzzle-uri si teste amuzante. Iti poti ajuta copilul sa se dezvolte.

Duolingo
Daca micutul tau face la gradinita sau la scoala limba engleza, pentru a o exersa si acasa, poti folosit aceasta aplicatie. Aplicatia are o grafica foarte placuta si contine tot felul de teste cu ajutorul carora copilul tau poate exersa engleza. Cand micutul va gresi o intrebare, aplicatia il va corecta si va vedea astfel care e raspunsul corect.

How To Make Origami
Este foarte important ca micutul tau sa-si dezvolte creativitatea. Aceasta aplicatie il va ajuta sa realizeze tot felul de modele de origami. Fiecare etapa este detaliata astfel incat copilul tau sa stie exact ce are de facut. Un mod placut de stimulare a creativitatii.

Basme si Povesti
Aceasta aplicatie este una incredibil de utila. Copilul tau poate fie sa citeasca tot felul de basme si povesti, fie sa le asculte. Aplicatia contine o multime de basme si povesti cu ajutorul carora micutul tau isi poate dezvolta imaginatia.

Noi, iti sugeram sa-i citesti tu micutului tau basmele si povestile, nu sa le asculte spuse de altcineva. Insa, daca nu ai alta alternativa, aceasta aplicatie te ajuta.

Astfel de aplicatii pot fi foarte utile, insa ele nu trebuie sa inlocuiasca modalitatile clasice prin care copiii se pot dezvolta. O aplicatie nu trebuie sa inlocuiasca un joc jucat cu alti micuti in fata blocului.

O aplicatie nu trebuie sa inlocuiasca vocea mamei care citeste povesti. O aplicatie trebuie folosita ca o alternativa, in nici un caz ca ceva de baza. Ajuta-ti copilul sa se dezvolte frumos.

0 Shares
You May Also Like