Cele mai bune incarcatoare wireless

0 Shares
0
0
0

Cu totii ne-am dorit sa putem avea la dispozitie incarcatoare fara fir pentru telefoanele noastre mobile, si din cate se poate vedea, dorintele incep sa ni se indeplineasca. Exista in prezent o gama variata de astfel de accesorii telefoane, asa ca in functie de buget, dar si in functie de marca si modelul de dispozitiv, fiecare ne putem alege un incarcator wireless pentru smartphone.

Runner-Up, cel mai bun buget: incarcatorul wireless Choetech

Cu o grosime de numai 0,3 inci, cu finisaj negru mat, acesta este un dispozitiv mic, care se potriveste perfect in casa dumneavoastra. Choetech este un accesoriu smartphone care se remarca prin cateva caracteristici avansate cum ar fi protectia impotriva supracurentului, protectia impotriva supraincalzirii, protectie impotriva supratensiunii si nu in ultimul rand, protectie impotriva scurtcircuitarii. Este, de asemenea, compatibil cu cazurile de pana la 5 mm grosime.

Nu are alte caracteristici clare, dar va va incarca rapid dispozitivele. Daca aveti un dispozitiv cu posibilitate de incarcare rapida (unul dintre cele mai noi dispozitive iPhone sau smartphone-uri Samsung Galaxy), CHOETECH il poate incarca la viteza maxima. Daca aveti un dispozitiv compatibil Qi care nu este capabil de incarcare rapida, acesta este inca compatibil cu acest dispozitiv – il va incarca doar la o viteza mai mica.

Cel mai bun incarcator dual: Samsung Duo incarcator wireless

Samsung Wireless Charger Duo, desi mai scump decat alte astfel de accesorii smartphone, este capabil sa incarce doua dispozitive simultan si este compatibil cu mai multe dispozitive. Acesta pe langa telefoanele Samsung si smartwatches-uri mai este capabil sa incarce orice dispozitiv cu specificatii standard de incarcare Qi.

Un astfel de accesoriu poate incarca inclusiv Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy Note9, Samsung Gear S3, Apple iPhone 8, Apple iPhone X si Gear S3 sau mai tarziu Smartwatch Samsung. Galaxy S9, Note9 si alte smartphone-uri Samsung compatibile pot beneficia de incarcarea rapida fara fir de 7.5W.

In timp ce toate dispozitivele pot obtine o crestere a energiei pur si simplu prin plasarea pe incarcator, este de asemenea compatibil USB-C pentru dispozitive mai vechi. Nu va faceti griji cu privire la supraincalzirea telefonului: incarcatorul wireless este echipat cu un ventilator incorporat si iar ventilatia mentine dispozitivele racoroase.

Cu un aspect minimalist conceput pentru a se integra perfect in spatiul dvs. de locuit, incarcatorul care este compatibil cu mai multe dispozitive este disponibil fie in negru, fie in alb. Cu toate acestea, retineti ca, in timp ce estetic este placut, incarcatorul masoara 8.5 centimetri latime si poate ocupa mai mult spatiu decat cel cu care sunteti obisnuit.

Cel mai bun incarcator de masina: incarcatorul de baza Qi

Incarcatorul de masina Baseus are in principiu tot ceea ce ati putea dori intr-un incarcator de telefon fara fir pentru masina dvs. In primul rand, este activat Qi, astfel incat orice dispozitiv care accepta acest protocol va functiona perfect cu acesta.

Incarcatorul are mai mare de 1,4 ori viteza de incarcare decat incarcatoarelor wireless standard, insa din pacate acesta este compatibil numai cu linia Samsung Galaxy, inclusiv Nota 8, Nota 5, S6 Edge, S7 si marginea S7.

0 Shares
You May Also Like