Cele mai comune intrebari si raspunsuri despre Allview X3 Soul

0 Shares
0
0
0

Persoanele care isi doresc un smartphone cu specificatii tehnice decente, la un pret atractiv, isi pot indrepta atentia spre dispozitivul Allview X3 Soul, despre care vom discuta in continuare.

Cei care isi aleg un asemenea smartphone care are un design metalic, super-subtire 6,9 ​​mm; afisaj marca 5,5 “HD AMOLED® inregistrata de SAMSUNG, spatiu de stocare de 32 GB si 3 GB memorie RAM (printre altele), se pot confrunta cu diferite situatii neplacute, asa ca am ales sa prezentam cateva dintre cele mai comune intrebari si raspunsuri cu privire la acest telefon.

De ce Allview X3 Soul nu se incarca?

Persoanele care detin un smartphone Allview X3 Soul, trebuie sa verifice mai intai de toate sursa de energie electrica, pentru a se asigura ca aceasta este functionala. Apoi, daca aceasta este functionala, este necesar sa se verifice ca incarcatorul sa nu fie deteriorat. Se poate verifica incarcarea cu un alt incarcator, iar daca aceasta functioneaza, este necesara achizitionarea unui incarcator nou pentru smartphone.

Daca insa incarcarea nu se realizeaza, iar incarcatorul telefonului poate incarca alt smartphone, cel mai probabil problema este cauzata de mufa de incarcare, asa ca reparatia va consta in inlocuirea acestei componente cu o mufa incarcare Allview noua.

Exista insa si utilizatori care au alte curiozitati si nelamuriri, despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

Cum dezactivez textul de predictie sau verificatorul de ortografie?

Pentru a dezactiva aceasta functie, trebuie sa urmati pasii urmatori: Meniu-> Setari-> Setari avansate-> Limba si intrare-> Dezactivat si pentru text predefinat Meniu-> Setari-> Setari avansate-> Limba si introducere text-> Android tastatura-> Spell Checker-> Alegeti optiunea dorita.

Cum pot reseta telefonul la setarile din fabrica?

Pentru a reseta dispozitivul la setarile initiale, urmati pasii urmatori: Meniu-> Setari -> Setari avansate-> Creare copie de rezerva si resetare-> Resetare la setarile din fabrica-> Confirmare resetare.

Cum pot accesa mai multe informatii despre telefon (nivelul bateriei, starea cartelei SIM, informatiile IMEI)?

Pentru a vedea mai multe informatii despre telefon (Nivel baterie, starea cartelei SIM, informatii IMEI), accesati Meniu-> Setari-> Despre Telefon-> Stare.

Cum pot utiliza un alt dispozitiv de lansare decat cel preinstalat?

Functia de lansare a telefonului poate fi modificata utilizand o aplicatie de profil pe care o puteti descarca din Magazin Play.

Cum pot vedea aplicatiile recente?

Pentru a vedea aplicatiile recent lansate, trebuie sa apasati butonul capacitiv de jos stanga, marcat cu un patrat, pana cand apar fisele de aplicatii recent deschise. Pentru a le inchide, trebuie sa glisati la stanga sau la dreapta pe fiecare fereastra.

Cum sterg aplicatiile preinstalate?

Aplicatiile nu pot fi dezinstalate, dar pot fi dezactivate urmand pasii urmatori: Meniu-> Setari-> Aplicatii-> Toate-> Selectati aplicatia dorita-> Dezactivati.

Cum pot face o copie de siguranta pentru agenda telefonica, SMS si apeluri?

Pentru a efectua copierea de rezerva, urmati pasii urmatori: Meniu-> Creare copie de siguranta si resetare-> Date personale / Aplicatie-> Copie copie de rezerva a cardului SD. De asemenea, puteti activa datele de rezerva din Meniu-> Setari-> Setari avansate-> Copiere de rezerva si reinitializare-> Creare copii copiere de rezerva – Verificat.

Asadar, in mare parte acestea sunt cele mai comune intrebari si raspunsuri in ceea ce priveste smartphone-ul X3 Soul, de la Allview.

0 Shares
You May Also Like