Cele mai des intalnite defectiuni ale smartphone-urilor

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile sunt dispozitivele care ne-au creat dependenta, si sunt totodata dispozitivele pe care le indragim cu totii datorita faptului ca le putem folosi in atat de multe scopuri.

Ei bine, trebuie insa sa precizam faptul ca telefoanele mobile care se gasesc pe piata in zilele noastre sunt extrem de sensibile, si se pot defecta foarte rapid, asa ca utilizatorii au sanse mari sa fie nevoiti sa caute cel mai bun service gsm Bucuresti pentru a-si duce telefonul la reparat.

De cele mai multe ori, telefoanele care ajung intr-un service gsm au o problema cauzata de neglijenta utilizatorului, iar aceasta problema consta intr-un display spart sau fisurat.

In cele mai multe cazuri, aceasta problema ar fi putut fi evitata in conditiile in care utilizatorul si-ar fi protejat telefonul cu un geam de protectie pentru ecran.

Ei bine, pe langa faptul ca telefoanele care ajung in service pentru o inlocuire display, ele au nevoie si de un touchscreen nou.

De o inlocuire touchscreen au nevoie si acele telefoane care au fost folosite foarte des de catre utilizatori pentru a se juca, iar datorita uzurii piesa respectiva nu mai functioneaza in mod corespunzator.

O alta situatie care ii determina pe utilizatori sa isi duca telefonul la service este aceea ca dispozitivul pe care acestia il detin, a intrat in contact cu apa sau cu diferite alte lichide. In functie de cat de tare a afectat apa circuitele interne ale telefonului, specialistii de la service vor stii daca se mai merita investiti bani intr-o reparatie a telefonului sau daca trebuie cumparat un alt dispozitiv.

Tot datorita neglijentei utilizatorilor pot sa ajunga telefoanele in service si deoarece microfonul acestora sau difuzorul nu mai functioneaza. In cazul in care telefonul este pastrat intr-un loc plin de praf, este cat se poate de firesc faptul ca telefonul va fi afectat de catre praf.

Ei bine, exista si situatii in care utilizatorul isi ingrijeste exemplar telefonul insa cu toate acestea, dispozitivul tot se defecteaza. Sunt situatii in care telefoanele ajung pe mana specialistilor de la service datorita faptului ca nu pot sa receptioneze semnal. De cele mai multe ori, o astfel de problema se remediaza prin inlocuirea antenei de semnal.

Toate aceste reparatii ale telefoanelor despre care am discutat pana acum, fac parte din categoria de reparatii hardware care pot fi efectuate pentru un smartphone.

Exista insa si o alta categorie de reparatii a telefoanelor mobile, si anume reparatii sofware, iar aici putem aminti de exemplu decodarea telefoanelor. Cu siguranta toti am fost candva la un service pentru a ne decoda un telefon.

O alta reparatie software care poate sa fie efectuata intr-un service gsm consta in reinstalarea sistemului de operare a telefonului.

Asadar, dupa cum se poate observa, un telefon poate suferi si reparatii hardware dar si reparatii software.

Tot ce conteaza insa este ca utilizatorii care trebuie sa isi duca telefonul la service, sa se informeze putin in legatura cu service-urile gsm din oras, pentru a face cea mai buna alegere.

0 Shares
You May Also Like