Cum se fidelizeaza clientii la Zyg.ro?

Cum se fidelizeaza clientii la Zyg.ro?Cele mai multe magazine online cauta sa isi fidelizeze clientii prin orice mijloace. Fie ca acestea comercializeaza produse ale unor branduri de renume care sunt de cele mai multe ori garantia calitatii, fie ca au promotii care mai de care mai interesante, fie diversifica oferta prin produse din foarte multe ramuri economice.

Practic se urmareste atragerea si apoi fidelizarea clientilor prin orice mijloace de marketing. Magazinul online Zyg.ro foloseste toate aceste elemente de strategie pentru a atrage cat mai multi clienti sau macar pentru a obtine cat mai multe vizualizari asupra produselor sale din care clientii sa poata mai apoi alege. Continue reading

De ce avem nevoie de o firma de constructii?

De ce avem nevoie de o firma de constructii?O data cu depasirea unei perioade de criza care parca a durat mult prea mult, iata ca din nou construirea de imobile pare sa isi fi luat un avant binemeritat.

Orice firma de constructii cu experienta stie ca aceasta este perioada in care cei mai multi dintre utilizatori cauta pe cat posibil sa construiasca sau sa faca modificari, drept pentru care reprezentantii acestora nu ezita sa ne arate motivele pentru care am avea nevoie de o astfel de firma.

De ce avem nevoie de o firma de constructii cu experienta? Ei bine in functie de dorintele noastre, fie ca alegem sa construim, fie ca alegem sa modificam ceva in interiorul caselor noastre, adoptarea unor astfel de servicii specializate pare a fi cea mai buna alegere. Continue reading