Cum poti avea un telefon Android uimitor?

0 Shares
0
0
0

Un touchscreen Samsung si multe alte componente si accesorii pentru telefonul tau inteligent se pot gasi acum cu usurinta daca stii unde sa cauti ofertele convenabile in mediul online. Telefoanele inteligente si tabletele ne pot face viata mai usoara si ne ajuta sa reducem chiar si costul facturilor platite in fiecare luna.

Locuinta ta poate deveni un loc plin de tehnologie, in care sa utilizezi multe gadgeturi si componente electronice pentru a putea sa controlezi totul asa cum vrei. Incepand de la intrare pana la bucatarie si baie, casa ta poate fi si ea una inteligenta, asa cum sunt toate gadgeturile care au aparut. Astfel, iti poti instala un dispozitiv denumit August Smart Lock.

Acesta descuie usa in mod automat deoarece se conecteaza la telefonul tau mobil prin conexiunea Bluetooth. Poti sa adaugi si membrii familiei in lista cu cei care pot descuia usa astfel, sau chiar cativa prieteni care vor putea intra in casa cu ajutorul telefonului mobil si al conexiunii Bluetooth.

Un alt dispozitiv foarte util intr-o casa este cel denumit Netatmo Welcome, cel care te poate alerta atunci cand cineva intra in casa. El iti va trimite pe telefonul tau o notificare atunci cand detecteaza intrarea unei persoane in locuinta ta.

Acesta dispune si de o camera video si un program de recunoastere faciala si iti poate spune chiar cine intra in locuinta ta. Kwikset Kevo Smart Lock a fost creat pentru a adauga un plus de siguranta casei tale.

El va descuia usa atunci cand simte apropierea telefonului tau mobil. Acesta se poate conecta la un termostat Nest si ajuta inclusiv la reducerea costurilor facturilor tale de energie consumata in propria locuinta.

Dispozitivul One-Door Garageio te ajuta sa inchizi si sa deschizi usa garajului doar cu ajutorul telefonului mobil, folosind o aplicatie speciala foarte utila in acest scop. Usa garajului se va deschide automat cand dispozitivul va detecta prezenta ta in apropierea ei si in special atunci cand conditiile meteorologice sunt unele neprielnice.

Acum exista numeroase dispozitive inteligente care sunt utilizate in toate incaperile locuintei tale. Chiar si in bucatarie, atunci cand vei avea nevoie de ajutor, vei putea gati mai usor ceea ce doresti. Meld Knob are trei parti care functioneaza impreuna: un termometru care se ataseaza unei tigai, o alte componenta care se ataseaza si ea tigaii si o aplicatie pentru Android.

Dupa ce alegi o reteta din aplicatia instalata pe smartphone, atunci o vei putea gati asa cum doresti conform aplicatiei si comunicarii acesteia cu dispozitivele atasate tigaii. Siguranta este foarte importanta in orice casa.

Ai acum posibilitatea de a instala si un detector de fum inteligent care iti va spori seiguranta de care ai parte in casa ta. Nest Protect este un astfel de detector de fum inteligent care va semnala imediat prezenta fumului in locuinta ta. Acesta poate vorbi cu voce umana si ii va alerta imediat pe cei din casa respectiva in privinta unui pericol iminent la care ei sunt expusi acolo.

0 Shares
You May Also Like