Cum poti castiga cat mai multi bani de pe urma biletelor la pariuri sportive?

0 Shares
0
0
0

Este deja clar ca pariurile sporive sunt o modalitate simpla si practica de a castiga sume mari de bani.

Multi pariori contesta acest lucru de cele mai multe ori din invidie sau suparare ca pronosticul lor nu a fost identic cu rezultatul meciurilor. De aceea este bine sa stii chiar de la inceput ca pariurile sportive nu iti ofera niciodata siguranta unui pariu sigur.

La baza acestui domeniu de activitate stau intocmai norocul si intuitia – arme de temut ar zice veteranii in ale pariurilor.

Cu cat esti mai norocos, iar intuitia nu te paraseste niciodata, te poti declara un adevarat maestru in ale pariurilor. Astfel, avand in vedere ca nu exista niciodata pariu sigur, tu vei fi cel ce se va clasa cat mai aproape de sigur.

Strategia proprie – baza castigurilor constante

Nu putine sunt strategiile ce se invart in acest cerc al pariorilor. Fiecare si-a compus strategia dupa algoritmi proprii, dupa anumite caracteristici ale echipelor ce, din punctul lor de vedere, fac diferenta.

A venit si randul tau sa iti creezi o strategie bine pusa la punct. Pentru ca aceasta sa dea roade trebuie sa se bazeze pe o buna informare, inainte de toate.

O sursa cu informatii utile in acest sens poate fi piatadeponturi.ro. Aici regasesti numeroase informatii ce privesc meciurile ce se vor desfasura in viitorul apropiat, dar si informatii despre rezultatele celor ce au avut loc recent.

Cat de mult conteaza informatiile din mediul extern?

In aceasta categorie intra sfaturile primite de la alti pariori. Le poti considera ca fiind de interes pentru tine doar atunci cand coincid cu lucrurile la care tu te-ai gandit, cu strategia pe care tu ai ales sa o urmezi.

Totodata, atentie si la cine iti furnizeaza sfaturile. Cand acestea vin de la o persoana cu nu prea multa experienta in acest domeniu, credibilitea lor poate lasa de dorit. Tipsterii veterani ar trebui sa fie exemplu tau in ceea ce primeste modul in care compui biletele pentru pariuri.

Cotele si importanta lor

Cotele sunt de fapt corespondenta dintre suma pariata si posibilul castig. Totusi, nu toata lumea are in vedere rolul lor de baza pentru ca preferintele sunt mai presus. Mai exact, microbistii inraiti vor paria intotdeauna pe echipa favorita, indiferent care ar fi cota ce o reprezinta.

Preferintele ar trebui date la o parte atunci cand iti doresti sa castigi sume mari de bani din pariuri. Pentru a te clasa cat mai aproape de castig, nu uita ca o cota mai mica, in cazul unei victorii, va furniza catre tine o suma de bani mai mare. In cazul unei cote mai mari lucrurile stau total invers.

Astfel, cotele sunt de o mare importanta atunci cand compui un bilet – ele te ajuta sa fii doar la un pas distanta de un castig sigur pentru ca sunt stabilite de tipsteri veterani dupa o lunga documentare.

Multe ponturi biletul zilei de la Piatadeponturi.ro se pot potrivi intocmai cu strategia ta. Doar acceseaza link-ul si ai in vedere ce recomandari au tipsterii pentru tine.

0 Shares
You May Also Like