Cum sa ai mereu telefonul incarcat?

0 Shares
0
0
0

Utilizand puteti sa va folositi telefonul in permanenta fara sa apara nicio problema. Nu-i asa ca va doriti sa aveti mereu baterie? Stim! Si noi ne dorim acelasi lucru tocmai de aceea am cumparat produse din categoria acumulatori externi Allview.

Toata lumea doreste sa cumpere o baterie externa deoarece acestea sunt usoare, accesibile si, cel mai important, portabile! De fapt, atat de portabile, ca oamenii au inceput sa le aduca peste tot. De la zborul cu acumulatori externi in rucsac, pana la drumurile solitare si drumetii cu prietenii, aceste incarcatoare mici sunt oriunde te uiti.

Aceasta s-a intamplat partial datorita flexibilitatii pe care producatorii au adus-o prin includerea unui numar de masuri de protectie pentru a se asigura ca acestea pot fi utilizate indiferent de mediul inconjurator. Aceste protectii includ o impresionanta evaluare a codului IP pentru a proteja impotriva prafului si a apei. Unele baterii externe au chiar protectii de soc si carcase mai groase in cazul in care se scufunda sau cad de la o inaltime mare fiind mereu protejate. O banca de putere / acumulator extern inca nu a ajuns in spatiu, dar suntem increzatori ca va functiona si acolo.

Acumulatorii externi sunt buni? Sunt numite avantajele si dezavantajele folosirii acumulatorilor portabili pe tot internetul. De multe ori, oamenii vor opta pentru cel mai popular smartphone chiar daca inseamna ca durata de viata a bateriei va fi compromisa. In aceste zile, o viata scurta a bateriei nu este o problema ca pana acum, cu disponibilitatea bateriilor portabile care sunt distribuite in toate magazinele de tehnologie.

Bateriile externe sunt puternic alimentate si se pot incarca foarte repede, dar va pot oferi inca o incarcare completa, uneori chiar de doua sau trei ori pe zi, in functie de capacitatea de alimentare. Se ataseaza la un port USB si astfel poate fi reincarcata la un laptop sau in masina. Acest port USB ofera, de asemenea, compatibilitate cu orice dispozitiv, atata timp cat are capete standard.

Bancile de putere sunt cu siguranta convenabile. La urma urmei, telefoanele inteligente sunt importante pentru toate motivele, cum ar fi verificarea copiilor, apelurile in interes de serviciu sau comandarea de pizza si nu am vrea sa ne trezim fara baterie. Dar, desigur, ele nu sunt, de asemenea, lipsite complet de dezavantaje, care trebuie luate in considerare in mod egal si neutru.

Unii oameni au tendinta de a conecta smartphone-urile chiar daca bateriile nu au nevoie de reincarcare si cu utilizare excesiva prelungita, ceea ce ar putea duce la o viata mai scurta a bateriei smartphone-urilor.

Pentru acumulatori de buna calitate care pot incarca un smartphone la 100%, preturile vor fi ridicate.

Exista banci de putere care sunt cu adevarat grele si voluminoase. Sigur ca va pot oferi toate avantajele, dar daca acestea nu sunt confortabile, ar putea fi dificil sa le luati cu voi. Din fericire tehnologia a evoluat mult si atunci este posibil sa gasiti baterii externe de dimensiuni mici si cu capacitati mari deci veti avea toate avantajele si dezavantaje foarte putine. Va recomandam sa incercati.

0 Shares
You May Also Like