Cum se definește costul dezvoltării aplicațiilor pentru iPhone?

0 Shares
0
0
0

Costul dezvoltării aplicației iPhone depinde de diferiți factori, cum ar fi caracteristicile, tehnologiile utilizate în dispozitivele mobile, complexitatea aplicației, compania de dezvoltare iPhone App, dezvoltatorul aplicației iOS și locația dezvoltării aplicației mobile.

Pentru dezvoltarea cu succes a aplicațiilor mobile, caracteristicile sunt aspectele esențiale și acestea definesc, de asemenea, costul construirii unei aplicații. O caracteristică este un element funcțional special al unei aplicații mobile care oferă utilizatorilor o experiență uimitoare. Poate fi o simplă pictogramă materială pe un ecran sau un algoritm complex de învățare automată.

Funcțiile din aplicația iPhone sunt factori importanți pe care un dezvoltator de aplicații mobile îi poate integra cu ușurință în aplicație. Cu cât sunt selectate mai multe opțiuni, cu atât este mai extinsă personalizarea. Acest lucru crește costul. Să vedem variația costurilor pentru diferite dezvoltări de aplicații iPhone.

Costuri pentru dezvoltarea aplicației iPhone fără acces la rețea

Aplicațiile independente sunt acele aplicații care nu au componente de server de internet. Sau, în esență, nu necesită acces la internet pentru a funcționa. În zilele noastre, acest lucru nu este destul de obișnuit, datorită conectivității extinse a rețelei și scăderii costurilor cu transferul de date.

Aceste aplicații pot funcționa complet fără niciun tip de conexiune la rețea. De exemplu, aplicațiile independente pot fi aplicația camerei sau aplicația de setări care vine împreună cu dispozitivul. Chiar și astăzi, aceste aplicații au de obicei un anumit tip de interacțiune cu rețeaua. De exemplu, se poate partaja o fotografie de pe cameră prin mesagerie. Costul dezvoltării unei astfel de aplicații este mai mic de 50.000 USD.

Costuri pentru aplicatii care folosesc numai pentru consumul de date 

Costuri pentru aplicatii care folosesc numai pentru consumul de date

Acest tip de aplicație necesită conectivitate la rețea, dar consumă numai date. Adică, de fapt, nu necesită niciun tip de autentificare pentru a funcționa. La fel ca aplicația autonomă, ele nu sunt prea obișnuite, dar există în continuare.

De exemplu, aceste aplicații pot include aplicații de calendar sau stoc care vin impreuna cu dispozitivul. Dezvoltatorii terți construiesc, în general, versiuni extinse ale acestor aplicații, care includ sincronizarea, conectările și alte caracteristici.

Este posibil ca aceste aplicații de consum de date să aibă nevoie de un aspect ușor pentru a fi create cu succes. Angajați un dezvoltator de aplicații iPhone care înțelege partea serverului unei astfel de aplicații pentru dezvoltarea cu succes a acestor aplicații. Costul dezvoltării unei astfel de aplicații poate varia între 50.000 și 100.000 USD.

Costurile dezvoltării aplicațiilor iPhone pentru aplicatii de tip social network

Majoritatea aplicațiilor de top prezente astăzi sunt conduse de caracteristicile lor sociale. Aceasta înseamnă, în esență, că utilizatorii folosesc aceste aplicații pentru a interacționa între ei. De asemenea, își partajează reciproc datele, cum ar fi text, videoclip sau fotografie. De asemenea, se pot cunoaște reciproc și își pot crea propria rețea.

Prin urmare, există termenul „rețea socială” în astfel de tipuri de aplicații. O aplicație socială va consta în autentificarea utilizatorului, mesagerie, prietenie, împreună cu favorizarea sau orice alt tip de interacțiune a datelor. De asemenea, va include funcționalități comparabile de bază.

De exemplu, o aplicație de întâlniri poate fi luată în considerare în această categorie. Există angajați dezvoltatori de aplicații iPhone care sunt specializați în astfel de aplicații.

Aceste aplicații vor avea caracteristici suplimentare pentru a căuta, filtra, un algoritm de potrivire și a interacționa cu profiluri. De asemenea, va avea permisiuni avansate care limitează interacțiunea până când se produce o potrivire. Astfel de aplicații costă în jur de 150.000 USD până la 500.000 USD.

Costurile internetului obiectelor (IoT) axate pe dezvoltarea de aplicații iPhone

Aplicația IoT sau Internet of Things necesită, în general, interacțiuni la nivel scăzut cu firmware-ul pentru a controla hardware-ul. Cu toate acestea, aceștia au nevoie de metode pentru a trimite comenzi, precum și pentru a extrage date.

Este necesar pentru o colaborare strânsă cu oricine construiește hardware-ul corespunzător. Astfel de aplicații costă în jur de 200.000 – 2.500.000 USD.

Concluzie

Costurile aplicațiilor tind să varieze dramatic pe piața actuală. De aceea, este important să înțelegeți caracteristicile de care aveți nevoie. Fiecare tip de aplicație vine cu propriile seturi de cerințe. Aceste caracteristici și cerințe inerente cresc costul.

Când trebuie să dezvolți o aplicație, ia în considerare toate aspectele. Asigurați-vă că angajați un dezvoltator iPhone care poate crea aplicația sub bugetul dvs. și să vă ofere cele mai bune servicii de dezvoltare a aplicației iOS.

Cu toate acestea, asigurați-vă că nu faceți compromisuri cu privire la caracteristici și funcționalități. Pentru diverse aplicații iPhone, funcțiile pot varia, la fel și costul acestora. Tipurile de aplicații iPhone menționate mai sus explică variația costurilor dezvoltării aplicației iPhone.

In plus trebuie avute in vedere diferitele tipuri de iPhone aflate pe piata, de la iPhone 4 la iPhone 12. Aplicatia dezvoltata trebuie sa ruleze perfect si pe un display iPhone 11, dar si pe unul aflat pe un model mai vechi.

0 Shares
You May Also Like