Cum se poate imbunatati durata de viata a bateriei pentru Samsung Galaxy S10?

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane au ales sa isi cumpere noul Samsung Galaxy S10 datorita specificatiilor tehnice notabile ale telefonului, insa desi unii se asteptau ca acesta sa fie telefonul perfect, se pare ca Galaxy S10 poate intampina diferite probleme.

De exemplu, au existat cazuri in care aceste telefoane nu se incarcau, iar indiferent de ceea ce au facut utilizatorii, pana nu le-a fost inlocuita mufa incarcare Samsung, dispozitivele nu se puteau incarca.

Exista insa si utilizatori care isi pot incarca telefoanele, insa o fac prea des pentru ca durata de viata a bateriei pentru Samsung Galaxy S10 nu este deloc una remarcabila. Iata cum puteti ajuta telefonul sa reziste cat mai mult timp incarcat.

Luminozitatea inferioara a ecranului

Incercati sa reduceti luminozitatea ecranului la nivelul cel mai scazut la care va simtiti confortabil. Daca doriti ca Androidul sa gestioneze automat luminozitatea ecranului, asigurati-va ca este activata caracteristica Adaptive Brightness. Brightness Adaptive permite ca Androidul sa ajusteze luminozitatea ecranului pe baza luminii ambientale.

Daca mediul dvs. are prea multa lumina, Adaptive Brightness va scadea luminozitatea ecranului pe cont propriu. Deci, daca sunteti afara sub un cer senin, ecranul dvs. va fi luminat pentru a va permite sa vedeti in mod clar.

Opusul este adevarat daca sunteti in intuneric. Pentru a activa luminozitatea Adaptive, trageti de jos in sus bara de notificare din partea de sus, apasati pe sageata derulanta si comutati intrerupatorul pentru luminozitatea Adaptiva.

Utilizati caracteristica Utilizare baterie pentru a verifica aplicatiile

Un alt mod de a imbunatati durata de viata a bateriei S10 este sa va asigurati ca aplicatiile sunt gestionate bine.

Unele aplicatii pot continua sa ruleze in fundal, chiar daca nu le utilizati in mod activ. Unele persoane au aplicatii care pot provoca activitati inutile care pot duce la scurgerea bateriei. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu exista coduri de eroare sau incompatibilitati software.

Va sugeram sa urmariti aplicatiile care sunt in mod regulat plasate in functia de utilizare a bateriei. Daca o anumita aplicatie sau mai multe aplicatii continua sa apara in lista, chiar daca nu le folositi, s-ar putea sa fie o problema

Unele aplicatii sau widget-uri pot fi proiectate pentru a contacta in mod constant serverele la distanta pentru a obtine date actualizate. Aplicatii precum Facebook, Twitter si alte aplicatii de retele sociale sunt celebre pentru descarcarea bateriei, deoarece acestea sunt concepute pentru a obtine in mod regulat informatii noi de pe serverele lor.

Daca utilizati o multime de astfel de aplicatii, acestea ar putea fi motivul pentru care bateria se descarca anormal de repede.

Reporniti in mod regulat dispozitivul

Anumite erori pot aparea daca un dispozitiv a functionat mult timp. Problemele temporare datorate functionarii prelungite tind sa dispara atunci cand un sistem este reinnoit, desi asigurati-va ca reporniti aparatul in mod regulat.

Va sugeram sa actualizati sistemul cel putin o data la cateva zile. Daca nu credeti ca va puteti aminti cand sa va reporniti telefonul in mod regulat, nu va faceti griji. Samsung a adaugat o caracteristica utila in telefonul dvs. S10, care ar trebui sa permita repornirea dispozitivului o data pe saptamana. Pentru a face acest lucru, parcurgeti acesti pasi:

  • Deschideti aplicatia Setari.
  • Atingeti Ingrijire dispozitiv.
  • Atingeti 3 puncte din partea de sus.
  • Apasati Repornire automata.

Utilizati modul de economisire a energiei

Daca aveti nevoie sa utilizati telefonul pentru functii de baza precum apelarea si trimiterea de mesaje text si nu puteti incarca dispozitivul pe termen scurt, puteti utiliza, de asemenea, modul de economisire a energiei.

Acest mod va reduce foarte mult cerintele de alimentare ale sistemului prin reducerea vitezei procesorului, scaderea luminozitatii ecranului si a rezolutiei, printre altele. Pentru a utiliza modul de economisire a energiei, urmati acesti pasi:

  • Deschide aplicatia Setari.
  • Atingeti Ingrijire dispozitiv.
  • Atingeti bateria.
  • Selectati modul de alimentare.
  • Selectati Economie de energie medie sau Economie maxima de energie.

Acestea sunt doar cateva exemple, insa puteti urma diferite trucuri pentru a va ajuta telefonul sa reziste cat mai mult timp incarcat. In cazul in care urmati aceste sfaturi iar bateria se descarca la fel de repede, cel mai probabil veti avea nevoie de o inlocuire baterie Samsung Galaxy S10.

0 Shares
You May Also Like