Cum se remediaza problema Galaxy S21 / S21 + / S21 Ultra Wireless Charging

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele care se afla in cautarea unui smartphone de ultima generatie, ideea de a opta pentru un model Samsung Galaxy S21/S21+ si S21 Ultra, reprezinta cea mai buna optiune.

Acestea sunt dispozitive de ultima generatie, care dispun de specificatii tehnice impresionante, insa care pot avea unele probleme la fel ca orice alt smartphone. Cele legate de descarcarea si incarcarea bateriei sunt cele mai comune, desi discutam despre un smartphone nou, echipat cu un acumulator original nou.

In continuare veti descoperi cum se poate remedia problema incarcarii wireless pe Samsung Galaxy S21, S21 + sau S21 Ultra.

 1. Asezati telefonul corect pe incarcator

Unul dintre motivele pentru care incarcarea fara fir nu functioneaza este pur si simplu pentru ca nu v-ati plasat corect telefonul pe zona de incarcare a incarcatorului fara fir.

Acest lucru poate intrerupe conexiunea fara fir intre telefonul dvs. si placa de incarcare si va opri transferul de energie de la incarcator la telefon. Repozitionati-l de mai multe ori si vedeti daca in acest fel problema de incarcare este rezolvata sau nu.

 1. Verificati daca carcasa dvs. accepta sau nu incarcarea fara fir

Se poate intampla ca carcasa pe care o utilizati pentru telefon sa nu accepte incarcarea fara fir. Exista multe astfel de cazuri, cum ar fi carcase cu suport pentru inele, carcase voluminoase etc. care nu permit sau accepta incarcarea fara fir.

Incercati sa scoateti carcasa si apoi asezati telefonul pe incarcatorul Qi. Va poate rezolva problema.

 1. Asigurati-va ca incarcarea fara fir este activata

Este posibil sa fi oprit din greseala incarcarea fara fir si acesta ar putea fi motivul pentru care incarcarea fara fir nu functioneaza pentru dvs. Asigurati-va ca incarcarea fara fir este activata urmand calea de mai jos:

 • Accesati Setari.
 • Apasati pe Baterie si ingrijirea dispozitivului.
 • Apasati pe Baterie.
 • Atingeti Mai multe setari ale bateriei.
 • Comutati Incarcare wireless rapida pe Activat.
 1. Folositi numai incarcator wireless compatibil Qi

Nu utilizati niciun accesoriu de incarcare pe care il gasiti pe piata, deoarece este posibil ca unele sa nu fie compatibile cu telefonul dvs. Mergeti doar pentru cele mai bune si aprobate de Samsung, care accepta standardul de incarcare wireless Qi.

Nu incercati sa gasiti un incarcator ieftin, pentru ca acesta este posibil sa nu functioneze sau sa afecteze buna functionare a telefonului.

 1. Asigurati-va ca deconectati accesoriile in timp ce incarcati telefonul

Scoateti castile sau orice accesorii conectate la telefon, deoarece acestea ar putea afecta incarcarea fara fir. De asemenea, nu utilizati telefonul in timp ce acesta se incarca fara fir, deoarece acest lucru poate interfera cu procesul de incarcare.

 1. Verificati cablul de incarcare si adaptorul de alimentare

Incarcarea fara fir nu va functiona daca cablul de incarcare sau adaptorul de alimentare sunt defecte. Curentul trebuie sa ajunga la incarcatorul dvs. wireless prin adaptorul de alimentare si cablu, prin urmare asigurati-va ca acestea functioneaza bine. De asemenea, asigurati-va ca utilizati numai adaptorul si cablul furnizat impreuna cu telefonul sau incarcatorul wireless.

 1. Verificati portul incarcatorului wireless

Verificati daca nu exista murdarie sau resturi pe portul de incarcare wireless. Astfel de lucruri pot impiedica trecerea curentului la incarcatorul dvs. wireless. Utilizati o scobitoare pentru a curata resturile de pe port, apoi luati o bucata de bumbac umezita cu solutie de alcool si infasurati-o in jurul scobitorii, apoi stergeti usor interiorul portului cu ea pentru a va asigura ca restul de bucati de resturi sunt curatate corespunzator de port.

Acum, mai trebuie sa aveti la indemana o carpa uscata si sa stergeti din nou zonele din jurul portului si din interior pentru a indeparta umezeala ramasa.

0 Shares
You May Also Like