Cum se repara un telefon trimis prin curier la service gsm Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Sunt cazuri in care vi s-a deteriorat un telefon mobil, dar nu aveti timp sa ajungeti imediat la un service gsm Bucuresti, atunci tineti cont de ca puteti sa va reparati telefonul fara niciun efort, contactand telefonic respectivul service, apoi se va trimite un curier care se va ocupa de ridicarea si preadarea telefonului la domiciliul dumneavoastra pentru o anumita suma, nu foarte mare.

Apoi in service totul functioneaza foarte simplu, reparatia se va face pe loc, apoi curierul va va livra telefonul reparat.

Dar exista cativa pasi de indeplinit si anume:

 1. Se va completa o fisa obligatorie a telefonului, specificand toate defectele pe care la are dispozitivul, seria bateriei si datele de contact (numele, adresa domiciliului, adresa de e-mail, numarul de telefon) si codurile telefonului. Aceasta fisa este foarte importanta si se va pune colet alaturi de telefon.
 2. Tineti cont de daca nu ati precizat defectele, atunci service-ul nu va raspunde de alte defecte.
 3. Se va confirma telefonic o suma de achitat in urma serviciului prestat de service.
 4. Telefonul care a ajuns in service cu acordul dat din partea posesorului pentru a fi reparat, va fi reparat, deci nu se mai poate renunta la prestarea serviciilor.
 5. Se ofera o factura si o garantie conform legii.
 6. Se vor constata defectiunile definitive ale telefonului dupa ce ajunge in sediul service-ului.
 7. Daca apar alte probleme in afara celor specificate in fisa obligatorie, atunci se vor comunica posesorului si pretul manoperei reparatiei se va modifica in consecinta.
 8. Atentie sa nu uitati cartelele SIM in dispozitiv.
 9. Coletul trebuie sa fie ambalat intr-o cutie sigura, pentru ca service-ul nu raspunde pentru o posibila deteriorare a ambalajului.
 10. Daca totusi curierul a deteriorat telefonul, va despagubi posesorul cu o suma care poate ajunge la 100% dintr-o valoare asigurata.
 11. Se va oferi garantie pentru problemele remediate de maxim 90 de zile.
 12. Daca telefonul este in garantie, transportul este suportat de prestator, in caz contrar nu mai este in garantie, si transportul este suportat de beneficiar.
 13. Aveti 30 de zile dupa expedierea telefonului reparat sa il ridicati de la curier, altfel intra in posesia service-ului.
 14. La receptie, trebuie sa verificati integritatea coletului si sa semnati de primire. Daca apar deteriorari, se va semna un proces verbal de constatare a neregulilor.
 15. Reclamatiile ulterioare nu sunt luate in considerare.

Sunt cateva dintre cele mai importante lucruri de respectat cand doriti sa beneficiati de reparatii prin curierat, deci sa nu mai pierdeti timp, dar sa fiti si foarte corect informati in privinta reparatiilor, si sa vi se asigure o siguranta maxima a remedierilor.

Service gsm Bucuresti este o firma de reparatii a telefoanelor mobile care asigura si astfel de servicii de reparatii pentru clientii care solicita astfel de metoda, care prinde din ce in ce mai mult la clienti, pentru ca nu au existat situatii de nemultumire, dimpotriva prin seriozitate si promptitudine, acest tip de reparatii este in extindere.

0 Shares
You May Also Like