Cum stii ca ai ales potrivit cadoul pentru o femeie?

0 Shares
0
0
0

Sunt sigura ca ti-ai pus deja intrebarea cum sa alegi cadouri pentru femei. Se spune ca femeile sunt adesea exigente, dar nu trebuie sa fie intotdeauna asa. Ceea ce este adevarat, insa, este ca majoritatea femeilor adora cadourile. Cadourile sunt un semn de afectiune, de dragoste si, de asemenea, un semn de respect pentru persoana respectiva.

Cu toate acestea, este important sa alegeti cadoul absolut ideal, de care ea va fi cu adevarat multumita. Si pentru a putea alege cel mai potrivit din marea varietate de cadouri pentru femei, ghidul nostru minunat va va ajuta in acest sens. Vezi aici mai multe idei cadouri femei.

Cum sa afli ce-si doreste o femeie?

Daca esti in cautare de idei, noteaza-ti undeva raspunsurile la urmatoarele intrebari. Intrebati-i ocazional, discret (nu toate in acelasi timp) si notati cu atentie raspunsurile (inclusiv motivele):

  • Marimea hainelor ei – Notati masurile ei si ce stil prefera. (Nu le reamintiti niciodata, doar ganditi-va la asta.) De asemenea, notati cu ce trasaturi si cu ce tip de corp seamana cel mai mult cu celebritatile si folositi acest lucru ca un instrument pentru a le spune angajatilor magazinelor cand cumpara lucruri care ii vor sta bine.
  • Culoarea ei preferata (si de ce ii place) – Scrieti si culoarea ei cea mai putin preferata si asigurati-va ca nu cumparati nimic in aceasta culoare. Scrieti culoarea in care va place sa o vedeti cel mai mult (stiti, cea care o face sa straluceasca). Aceasta culoare poate fi o componenta puternica a cadoului, daca ii spui ca iti place la ea, ii va placea si ei. Garantat.

Fii personal si ofera un cadou personal

Daca doriti ca darul vostru sa fie personal si sa va multumeasca in mod fiabil sotia, aveti grija cand alegeti. Un cadou unic nu va jigni, dar nici nu va impresiona. Incearca sa te gandesti la ceea ce ii place femeii daruite, ce hobby-uri are, ce ii place sa poarte, cu ce fel de lucruri se inconjoara?

Daca femeia iubeste teatrul, cumparati-i bilete la un spectacol interesant sau un abonament pentru intregul sezon. Daca prefera sportul, cumparati-i un accesoriu sau un echipament sportiv original.

Alegeti-l in avans

Acordati-va suficient timp atunci cand alegeti un cadou. Nu este nimic mai rau decat sa cumperi un cadou in ultima clipa, undeva la o benzinarie si fara o semnificatie mai profunda si fara o relatie cu persoana careia i se face cadoul. Un alt pas gresit este sa trimiteti cadouri pe care le-ati primit. Cea mai mare rusine este sa daruiesti o ciocolata expirata sau sa dai o sticla de vin inapoi persoanei de la care ai primit-o.

Daca nu va puteti gandi la un cadou potrivit nici dupa ce v-ati gandit bine, incercati sa va consultati cercul de rude sau prietenii comuni. Daca nu va puteti gandi la ceva perfect impreuna, nu trebuie sa va faceti griji sau sa cumparati lucruri prostesti. Invitati-va sotia la o cina frumoasa, la un centru spa sau surprindeti-o cu bilete la film si bucurati-va de timpul petrecut impreuna. Este cea mai pretioasa dintre toate.

0 Shares
You May Also Like