De ce ai nevoie de un selfie stick, si cum il alegi?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt fara indoiala, cele mai cautate si totodata cele mai indragite dispozitive dintre toate cele care se gasesc pe piata, iar acest lucru este si normal, tinand cont de toate intrebuintarile pe care le pot avea.

Cu siguranta, fiecare isi va alege smartphone-ul pe care il va considera perfect pentru a-i satisface nevoile, insa in cazul in care ai de gand sa iti cumperi un smartphone pe care sa il folosesti mai mult pentru a naviga pe internet si pentru a face poze pe care sa le incarci pe retelele de socializare, vei avea nevoie de un dispozitiv cu o camera foto remarcabila.

Deasemenea, pe langa accesorii telefoane cu care vine dispozitivul la pachet in acest caz, va trebui sa iti alegi si un selfie stick, care este accesoriul ideal pentru a face o multime de poze de grup, sau poze din tot felul de unghiuri diferite.

Atunci cand folosesti un selfie stick, cu siguranta ai la dispozitie un unghi mai larg de fotografiere, din momentul in care te indepartezi de camera dispozitivului, deci ai posibilitatea de a prinde mai mult din fundal, asa ca poti sa prinzi si mai multi prieteni in poza.

Deasemenea, utilizand un astfel de accesoriu, vei avea o mai buna stabilitate, mai ales atunci cand vei apasa pe butonul de declansare de pe stick, iar astfel vor scadea sansele ca telefonul sa fie miscat cu mana. In acest fel, vei face poze mai clare, pentru ca ele vor fi focalizate corect.

Un astfel de accesoriu este ideal pentru a face poze la concerte, peste multie, pentru ca vei putea folosi camera de pe spatele dispozitivului. Deasemenea vei putea sa faci mult mai simplu si mai usor poze, din toate pozitiile dificile.

Cand iti cumperi un astfel de accesoriu, in primul rand trebuie sa tii cont de dimensiunile sale, astfel ca lungimea poate sa fie diferita de la caz la caz, iar greutatea unui astfel de accesoriu poate sa fie de aproximativ 150 de grame, deci poti sa iti duci peste tot cu tine accesoriul.

Cadrul extensibil este un alt factor important in functie de care iti vei alege selfie stick-ul. Cele mai multe selfie stick-uri sunt telescopice, mai exact, ele sunt realizate din mai multe segmente care se blocheaza singure in momentul in care sunt extinse, datorita sistemului de cleme  care trebuiesc rasucite de catre utilizator, pentru a bloca sau pentru a debloca fiecare segment.

Calitatea constructiei este un alt detaliu important in functie de care iti vei alege selfie stick-ul. Cu siguranta nu iti poti da seama despre calitatea unui astfel de accesoriu pana il vei tine in mana.

Va trebui sa studiezi atent calitatea metalului din care este construit, si sa verifici daca imbinarile sunt solide.

Conectarea cu telefonul este un aspect extrem de important de care trebuie tinut cont. Sunt o multime de astfel de accesorii care se conecteaza prin bluetooth, sau prin jack-ul audio de 3.5 mm, insa cele mai cautate sunt cele prin bluetooth.

Datorita pretului atractiv al acestor accesorii, dar si a faptului ca te poate ajuta sa faci o multime de poze interesante, ar trebui sa iti cumperi si tu un astfel de accesoriu.

0 Shares
You May Also Like