De ce este mai bine sa locuiesti la casa decat la bloc?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta poti sa ai o multime de avantaje si atunci cand locuiesti la casa, dar si atunci cand locuiesti la bloc, astfel ca tu, daca va trebui sa alegi un tip de locuinta pentru tine si pentru familia ta, va trebui sa te gandesti foarte bine inainte atat la seria de avantaje cat si la seria de dezavantaje pe care ti-o ofera fiecare tip de locuinta.

Cei care locuiesc la bloc, probabil ca sunt foarte multumiti de faptul ca nu au o curte pe care sa trebuiasca sa o intretina, sa faca ordine si curatenie in fiecare saptamana, plus multe altele, iar acesta este un avantaj pentru ei, dar cu siguranta au si o serie de dezavantaje.

Unul dintre aceste dezavantaje fara doar si poate este faptul ca totul se aude dintr-un apartament in altul, de la muzica atunci cand aceasta este ascultata cu volumul mai ridicat, si pana la certurile de cuplu, care se aud si pe la vecini.

Un alt mare dezavantaj este faptul ca locuind la bloc nu prea ai mare spatiu, astfel ca daca ai nevoie sa depozitezi anumite scule sau obiecte pe care le-ai cumparat crezand ca iti sunt utile, ele mai tare te vor incurca, pentru ca nu ai unde sa le depozitezi.

Ei bine, locuind la casa, cu siguranta nu vei mai avea grija vecinului care asculta la el in casa muzica avand volumul la maxim, pentru ca in mod evident la tine in casa nu se va auzi nimic. Asadar, acesta este un motiv pentru care ar fi mai bine sa locuiesti la casa, decat la bloc.

Daca stam sa ne gandim mai bine, pe langa casa se mai poate construi o anexa, unde iti poti depozita sculele si obiectele pe care ai nevoie sa le folosesti, asa ca ar fi o alegere mult mai buna o casa decat un apartament.

Chiar si faptul ca la casa poti sa iti construiesti in curte un garaj pentru masina ta, poate sa fie un mare avantaj, si un motiv pentru care sa iti doresti o astfel de locuinta. Deasemenea daca tot am adus in duscutie curtea, poti sa o amenajezi asa cum iti doresti tu si familia ta.

Vei avea posibilitatea chiar sa alegi un gazon de iarba natural pe care sa il semeni in curte, sau poti sa alegi pavajul in doua sau in mai multe culori, in functie de preferinte.

Cu siguranta, dupa o zi grea de munca, iti vei dori sa iesi in curte sa te relaxezi alaturi de cei dragi, si nu sa iesi afara pe banca din fata blocului, asa ca ar fi mai bine sa alegi o casa si nu un apartament.

Ei bine, din ceea ce se poate vedea mai sus, se pot gasi o sumedenie de motive care sa te determine ca in momentul in care esti in dubii daca sa alegi o casa sau un apartament, sa optezi totusi pentru o casa, pentru ca vine cu multe avantaje spre deosebire de apartament.

In cazul in care timpul nu iti permite sa iti construiesti o casa pe cont propriu, vei putea sa gasesti o multime de case la rosu.

Alegand o astfel de casa, nu va mai trebui sa astepti foarte mult timp pana in momentul in care te vei putea muta alaturi de cei dragi.

0 Shares
You May Also Like