De ce sa cumperi de pe Diabloscomputer.ro?

0 Shares
0
0
0

Pentru cumparaturi in siguranta cu garantia caliatii, indiferent ca-i vorba de workstation second hand sau alte sisteme IT la mana a doua, apelati cu incredere la diabloscomputer.ro.

Daca nu iti doresti o workstation second hand, dar ai in vedere sa cumperi un laptop, un sistem desktop, monitoare second hand, componente pc second hand, imprimante second hand, servere second hand, video proiectoare, echipamente Cisco, echipamente POS, monitoare LCD second hand, alimentatoare, acesta este locul in care iti poti gasi produsul mult cautat.

Garantia cumparaturilor sigure va este data de cativa indicatori: compania este inregistrata la Registrul Comertului, dispune de un CUI (Cod Unic de Inregistrare) precum si de un sediu social. Printre primele critetii de respectat atunci cand cautati sa cumparati ceva de pe internet este acela ca firma sa poata fi gasita la o adresa fizica.

In acest caz, diabloscomputer.ro poate fi gasita in Strada Raul Marra, nr 1A, sector 4, Bucuresti. Diabloscomputer.ro poate livra produsele direct din magazin sau prin curier rapid, oriunde in tara in maximum 24 de ore de la confirmarea comenzii sau in aceeasi zi in Bucuresti.

Pentru a veni in intampinarea clientilor cu oferte pe masura, firma propune un sistem prin care transportul pentru orice expeditie in anumite localitati (peste 5000) este gratuit. Pe site gasiti lista cu aceste localitati.

Pentru a beneficia de transport gratuit, comanda trebuie sa fie de minimum 150 de lei. Clientul nu este obligat sa accepte livrarea prin curierul agreat de firma, el fiind liber sa isi aleaga singur curierul rapid.

Plata se poate face la livrare, online cu cardul sau in magazine, in rate online sau in magazine cu rate fixe prin Card Avantaj. Un alt lucru care vine sa satisfaca si cele mai exigente pretentii este extragarantia de retur. Se poate intampla ca pe parcursul folosirii produsului sa nu mai fii multumit de el din varii motive. De aceea, pe toata durata de garantie a produsului, ti se ofera posibilitatea schimbarii acestuia cu orice alt produs de pe site.

In primele 30 de zile de la cumpararea produsului ti se ofera posibilitatea rambursarii integrale a banilor, daca produsul repecta conditiile minime de garantie. Returul se va face numai dupa ce va fi anuntat un reprezentant la firmei. Plata curierului va fi suportata de client. Produsul returnat trebuie sa aiba etichetele de garantie intacte.

Garantia se face pe loc prin inlocuirea produsului dupa ce acesta este testat, verificandu-se daca defectul reclamat este adevarat. Chiar daca se va dovedi ca defectul reclamat nu este real, daca clientul isi doreste inlocuirea cu un alt produs, atunci acesta va fi inlocuit.

Sunt situatii in care produsele second hand sunt mult mai fiabile decat unele noi.

Poti cumpara produse IT second hand branduite de firme cu traditie, mult mai fiabile si rezistente in timp fata de sisteme IT noi, asamblate in conditii dubioase de firme fara nume si fara traditie. Atunci cand nu ai bani de un produs de renume nou, incearca un produs branduit second hand.

0 Shares
You May Also Like