De ce se descarca repede iPhone 8?

0 Shares
0
0
0

Multi utilizatori de iPhone 8 se plang de faptul ca telefoanele lor nu rezista foarte mult timp incarcate. Ei bine, in cele ce urmeaza vom vedea cum poate fi ajutata o baterie iPhone 8 sa reziste incarcata cat mai mult timp.

Prima solutie: resetati soft / reporniti fortat telefonul.

Este normal ca dispozitivele sa actioneze dupa instalarea unui nou firmware sau a unei actualizari. De fapt, multe lucruri neobisnuite se pot intampla dupa o actualizare a sistemului de operare. Cele mai multe dintre simptome pot fi rezolvate prin repornirea dispozitivului, fie prin resetarea soft, fie prin repornirea fortata. Daca ecranul este receptiv, puteti efectua repornirea obisnuita sau resetarea soft pe iPhone 8. Iata cum sa procedat:

Apasati butonul de pornire pentru cateva secunde pana cand apare butonul Slide to Power, trageti glisorul spre dreapta pentru a inchide telefonul, iar dupa 30 de secunde, apasati si mentineti apasat din nou butonul Pornire pana cand apare logo-ul Apple.

Alternativ, puteti face o repornire a fortei pe iPhone 8 daca ecranul este inghetat sau nu raspunde. Iata pasii: apasati rapid si eliberati butonul de crestere a volumului, apoi apasati si eliberati butonul de reducere a volumului. In cele din urma, apasati si tineti apasat butonul Side / Power pana cand telefonul reporneste.

Ambele reporniri va pot ajuta sa remediati erorile mari si erorile minore ale sistemului cauzate de noua actualizare, inclusiv cele care au declansat dispozitivul sa utilizeze mai multa putere decat de obicei. Nu sunt afectate date in proces, deci nu vor rezulta pierderi de date.

A doua solutie: Reglati luminozitatea ecranului.

Luminozitatea poate afecta durata de viata a bateriei. Cu cat ecranul este mai luminos, cu atat durata de viata a bateriei este mai scurta, deoarece dispozitivul consuma mai multa energie, cu afisaj mai luminos. Pentru a maximiza bateria, este recomandata reducerea luminozitatii ecranului.

Acestea fiind spuse, ajustati setarile de afisare si reduceti luminozitatea ecranului pe iPhone 8 Plus. Iata cum: Glisati in sus din partea de jos a marginii ecranului pentru a deschide centrul de control, trageti bara de luminozitate in jos pentru a reduce sau reduce nivelul luminozitatii ecranului. Alternativ, puteti accesa meniul Setari-> General-> Accesibilitate-> Afisare locuinte, apoi glisati cursorul spre stanga pentru a reduce luminozitatea ecranului.

Sau puteti activa automat luminozitatea pentru a permite sistemului dispozitivului sa ajusteze afisajul sau sa diminueze ecranul in functie de ambianta.

Al treilea solutie: aplicatii de inchidere / stergere de forta.

Aplicatiile de fundal va pot ajuta atunci cand vine vorba de multitasking sau reincarcarea unor aplicatii similare pe dispozitiv. Cu toate acestea, pastrarea acestor aplicatii care ruleaza in fundal poate, de asemenea, scurge bateria mai repede, deoarece declanseaza procesorul sa functioneze chiar si atunci cand nu este utilizat.

Ca rezolutie, puteti sterge aplicatiile de fundal pe iPhone 8 cu acesti pasi: Apasati butonul Home de doua ori rapid. Procedand astfel, se va deschide un nou ecran care contine o lista a tuturor aplicatiilor recent utilizate. Aceste aplicatii sunt inca deschise si ruleaza in fundal. Glisati in sus o aplicatie pentru a parasi / sterge aplicatiile de fundal individuale.

Stergerea aplicatiilor din fundal poate, de asemenea, sa elibereze spatiul din memoria interna a telefonului pentru o performanta mai buna si mai buna.

0 Shares
You May Also Like