Este iPhone 8 telefonul perfect?

0 Shares
0
0
0

Nu mai incape indoiala de faptul ca utilizatorii de smartphone in momentul in care isi doresc achizitionarea unui dispozitiv, isi indreapta atentia spre acele telefoane care sunt cele mai performante de pe piata, si care apartin de anumite branduri de top.

Un astfel de brand de top ar fi Apple, iar utilizatorii cu siguranta isi vor indrepta atentia spre dispozivitele iPhone 8 ale acestui producator, tinand cont de specificatiile tehnice pe care le are acest model.

De fapt, atat modelul iPhone 8, cat si modelul iPhone 8 Plus, sunt modele scoase pe piata de catre Apple, acestea venind ca si o actualizae a terminalelor de anul trecut.

Modelul iPhone 8 are un ecran de 4.7 inch, si are aceiasi rezolutie ca si modelul precedent lansat pe piata de catre Apple, insa are un procesor A11 Bionic, care este mai bun decat procesorul modelului precedent.

Memoria RAM nu este punctul forte al acestui model, ea fiind de doar 2 GB, insa spatiul de stocare este unul foarte mare, acesta fiind de 256 GB.

Camera foto a acestui terminal este de 12 mega pixeli cea principala, in timp ce camera secundara are doar 7 mega pixeli, insa stim cu totii ca terminalele iPhone sunt renumite pentru calitatea pozelor facute.

Referitor la modelul iPhone 8 Plus, acesta are un ecran de 5.5 inch Full HD, si in mare parte se aseamana foarte mult cu fiecare model iPhone Plus de pana in prezent.

Acest model are un procesor A11 Bionic, care are sase core-uri, iar doua dintre acestea sunt cu aproximativ 25% mai performante decat cele din seria A10, iar celelalte 4 sunt cu aproximativ 50% mai rapide.

Acest model are camera foto principala de 12 mega pixeli, o stabilizare optica si are si buton home, insa nu are mufa pentru casti. Bateria se spune ca ar fi mai performanta decat cea a modelului clasic.

Lucrul importantde mentionat este faptul ca aceste doua modele, ambele folosesc sistemul de operare iOS 11.

Ei bine, si cu toate acestea, desi au fost asteptate atat modelul iPhone 8, cat si modelul iPhone 8 Plus cu o foarte mare nerabdare de catre utilizatori, se pare ca nu sunt tocmai terminalele perfecte.

Au fost situatii in care utilizatorii s-au plans deja de aceste telefoane, la mai putin de o luna de cand au aparut pe piata.

Unii utilizatori deja si-au trimis terminalele intr-un service iPhone, motivand faptul ca in timpul in care vorbesc la telefon, se aude un sunet ciudat, iar conversatia are o calitate foarte slaba.

Se pare insa ca, aceasta problema apare doar in momentul in care se folosesc castile, pentru ca atunci cand utilizatorul vorbeste normal la telefon, problema nu apare.

Deasemenea, se poate ca acest zgomot sa apara si datorita folosirii aplicatiei FaceTime, asa ca ar fi bine ca terminalele care intampina o asemenea problema sa fie vazute de catre specialisti.

Dupa cum se estimeaza, aceste probleme nu ar necesita reparatii hardware, ci mai degraba s-ar impune o reparatie software, insa acest lucru il pot stabili doar expertii in reparatii iPhone.

0 Shares
You May Also Like