Evolutia tehnologiei Samsung

0 Shares
0
0
0

Cat de mare este succesul pe care l-a avut Samsung de-a lungul timpului putem afla doar deschizand cateva pagini de internet dedicate ultimelor noutati din tehnologie sau urmarind un blog despre tehnologie. Si nici acum aceasta companie nu se opreste din evolutia sa si nu inceteaza sa uimeasca prin aparitiile sale. Astfel, iata noutatile pe care le pune la cale.

Infinity Flex. Acesta este numele pe care Samsung l-a dat ecranului smartphone pliabil prezentat la SDC (Samsung Developer Conference) din San Francisco. Un ecran pe care producatorul coreean spera sa-l produca in urmatoarele luni.

Potrivit unui articol al agentiei coreene Yonhap News Agency, smartphone-ul ar putea fi numit Galaxy F si nu Galaxy X. Spre deosebire de viitorul Galaxy S10 -, de asemenea, de asteptat, la sfarsitul lunii februarie sau inceputul lunii martie, Galaxy F (? F pentru foldable, „maleabil“) nu ar fi compatibil 5G potrivit observatorilor si pretul sau va fi de aproximativ 1.770 de dolari.

Anuntat in China, Samsung W2019 este un smartphone cu caracteristici de varf, dar designul este mostenit din deceniul precedent. Nu, nu visezi, vorbim despre un telefon flip … in 2018. Exclusiv pentru piata chineza, W2019 se distinge prin designul sau foarte special.

Doua ecrane, tastatura fizica numerica, acoperire cu folie … Acesta va fi comercializat la o mica avere: aproximativ 2400 de euro. Cu toate acestea, nu este primul smartphone flip-floppy pe care Samsung l-a lansat in China.

In ultimii ani, brandul si-a luat obiceiul de a lansa dispozitive ultra-lux pe aceasta piata amatoare de produse de aur. Modelul W2019 este credincios traditiei. Iconurile sale sunt personalizate pentru a da impresia ca sunt din aur, carcasa are aspectul bijuteriilor, iar temele dispozitivului fac smartphone-ul sa para un ceas.

Galaxy S10 ar trebui sa fie primul smartphone 5G al companiei. Platforma emblematica Samsung asteapta sa il lanseze in februarie 2019 si sa se bucure de conectivitate de 5G. O caracteristica care nu ar avea nici macar Galaxia pliabila F.

2019 ani pentru toate inovatiile Samsung? In plus fata de planul sau, Galaxy F pliabil este planificat pentru luna martie, insa producatorul va lansa Galaxy S10 cu o luna inainte. Surpriza, acesta ar fi primul telefon inteligent de 5G din gama sa. Conectivitate care nu s-ar astepta nici macar la Galaxy F, al carui pret ar trebui sa fie de aproximativ 1.800 de dolari.

Potrivit agentiei de stiri sud-coreene Yonhap, cele doua smartphone-uri viitoare ale Samsung vor fi comercializate la o luna distanta in primul trimestru al anului viitor. Daca designul Galaxy F ar trebui sa fie foarte inovator avand in vedere factorul sau de forma, Galaxy S10 ar putea, intre timp, sa se schimbe in profunzime.

O nota pentru Galaxy S10? Este aproape imposibil ca Samsung sa acorde in final o nota. Producatorul coreean a aratat la cea mai recenta conferinta a dezvoltatorilor noi modele de ecran.

Cu exceptia cazului in care Samsung ii depaseste pe toti, acesta comercializeaza un Galaxy S10 echipat cu un ecran real fara margine. Numit “New Infinity”, acest design ar necesita insa integrarea unei camere frontale fie intr-un sertar culisant, fie sub placa; tehnologia a priori este departe de a fi finalizata.

0 Shares
You May Also Like