Face fata cerintelor mele Blaupunkt SF 01?

0 Shares
0
0
0

Blaupunkt a anuntat lansarea smartphone-ului SF 01 in 2018. Producatorul ofera telefonul Blaupunkt SF 01 cu ecran de 4 inci, chipset Mediatek MT6580M, 1 GB RAM si 8 GB stocare interna.

Blaupunkt SF 01 este dotat cu Android OS v7.0 (Nougat) si o baterie Li-Po de 1400 mAh. Telefonul de 4 inci vine cu afisaj TFT (480 x 800 px). Un tranzistor cu film subtire (TFT) este un tip de tranzistor cu efect de camp, care este de obicei utilizat pe un afisaj cu cristale lichide (LCD). Acest tip de afisaj prezinta un tranzistor cu film subtire pentru fiecare pixel individual.

Dimensiunile acestui telefon Blaupunkt sunt medii (4,99 x 2,52 x 0,44 inci). Blaupunkt SF 01 vine cu Android OS v7.0 (Nougat) din cutie, dar poate fi actualizat la urmatorul sistem de operare; iar procesorul este unul de tip Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7.

Dimensiunea ecranului SF 01 se masoara in diagonala, de la colt la colt. Ecranul TFT de 4 inci al Blaupunkt SF 01 cu rezolutie de 480 x 800 px este capabil sa fie multitouch.

Memoria interna a Blaupunkt SF 01 (1 GB) nu poate fi extinsa, dar spatiul de stocare intern (8 GB) poate fi extins cu un card microSD compatibil, si cu siguranta daca veti alege un astfel de smartphone, veti avea nevoie de un card de memorie, pentru ca doar 8 GB spatiu de stocare, este foarte putin pentru a putea stoca fisiere, poze, muzica, viceoclipuri. Fara un card de memorie, veti putea stoca doar cateva poze pe acest smartphone.

Camera foto SF 01 este echipata cu autofocus. Un sistem optic autofocus (sau AF) trebuie precizat ca dispune de un senzor, un sistem de control si un motor pentru a se concentra pe un anumit punct sau pe o anumita zona, care poate fi selectata automat sau manual. Foarte putine camere Android vin fara autofocus.

Nici la capitolul camera foto dispozitivul nu impresioneaza, dat fiind faptul ca are o camera foto frontala de doar 2 MP, in timp ce camera foto principala are urmatoarele caracteristici: 5 MP, 2592 x 1944 px, focalizare automata.

La capitolul conectivitate, trebuie sa amintim faptul ca dispozitivul Blaupunkt SF 01 nu accepta retelele 4G / LTE. Acest telefon are un GPS incorporat. Un astfel de smartphone dispune de radio FM incorporat, care este potrivit pentru cei care isi doresc sa asculte postul de radio preferat.

Bateria Li-Po 1400 mAh ofera smartphone-ului o durata de viata destul de indelungata, tinand cont de cei doar 1400 mAh, in timp ce majoritatea telefoanelor au baterii incepand de la 3000 mAh.

Bateria SF 01 este detasabila. Pur si simplu puteti cumpara o baterie noua, oricand aveti nevoie. Cat despe performantele bateriei, amintim faptul ca aceasta rezista destul de mult incarcat la cei doar 1400 mAh, pentru ca telefonul poate fi utilizat in putine scopuri.

Dispozitivul mai este prevazut si cu unii senzori, precum accelerometru, lumina, apropiere. De precizat este asadar faptul ca daca intentionati sa cumparati un smartphone care sa fie utilizat in cele mai simple scopuri, un asemenea model poate face fata cerintelor.

Daca asteptarile dvs. de la un smartphone sunt mai mari, atunci puteti opta pentru alte telefoane mobile Blaupunkt, care dispun de specificatii tehnice superioare, si care fireste, vor avea alte performante.

0 Shares
You May Also Like