Încarcă cartelă Vodafone: cum să beneficiezi de cele mai avantajoase tarife și opțiuni

0 Shares
0
0
0

Datorită internetului pe care îl folosești zilnic și a implementărilor care se fac cu ajutorul lui, acum poți să-ți încarci cartela Vodafone super simplu, rapid și eficient. Încarcă cartela Vodafone se face extrem de simplu datorită opțiunilor pe care le ai și din care ai ce alege.

Există o serie de opțiuni pe site-ul celor de la Vodafone sau de la IncarcaIeftin.ro, care îți prezintă opțiunile, iar tu o alegi pe cea potrivită pentru nevoile tale și pentru tine. Ca de exemplu, pentru Vodafone reîncărcare a cartelei tale, poți apela la un aplicația Myvodafone, poți merge în magazinul lor fizic sau să îți fie reîncărcată prin factură.

Opțiunile sunt multe, iar alegerea îți aparține. Cartela Prepay este una dintre cele mai avantajoase reîncărcării datorită timpului pe care îl salvezi și datori beneficiilor pe care această cartelă ți le aduce pentru un timp îndelungat.

Examinează-ți creditului tău de la Vodafone

Pentru a te asigura că beneficiezi de suficient credit, fără a rămâne în momentul nepotrivit fără aceste opțiuni, asigură-te că înveți să îți verifici și gestionezi creditul tău.

Prin gestionarea și supravegherea creditului, încărcarea cartelei Vodafone îți va fi extrem de benefică, astfel că vei putea face convorbiri, să ai date mobile sau să trimiți mesaje fără a te panica în legătură cu pierderea acestora într-un timp prea scurt.

Asigură-te că de fiecare dată când creditul tău este aproape de data de expirare, tu mergi să-ți încarci cartela Vodafone din nou. Pentru acest lucru trebuie să fii atent la data când îți cumperi credit și să faci asta regulat. Trebuie să iei în considerare detaliile de acest tip, deoarece sunt extrem de esențiale pentru a avea credit în continuare.

Încărcarea cartelei Vodafone se face prin mai multe modalități, însă datorită numărului lor, tu poți alege pe care vrei să o folosești. Dacă ai mai mult timp la dispoziție, poți să mergi direct în magazinul fizic pentru a-ți încărca cartela Vodafone. Dacă timpul tău este limitat, atunci apelează la platforma Vodafone MyAccount sau la magazinele partenere din mediul online.

De asemenea, poți opta pentru reîncărcarea cartelei automat în fiecare lună. Așadar, că îți va fi extras din cont o sumă aleasă de tine, iar în acest caz nu vei rămâne fără credit. Mai mult de atât, data în care îți va intra creditul este aleasă de către tine.

Un lucru important pe care îl poți implementa este supravegherea creditului tău. Cu ajutorul unor platforme din mediul online sau a aplicației MyVodafone, vei putea să-ți ții sub control consumul excesiv de credit pe care îl efectuezi zilnic. În acest fel, vei observa când consumi credit degeaba și într-o cantitate prea mare.

Unele dintre ofertele de la Vodafone

Tu ca și utilizator de mass-media și de o rețea mobilă, cum este Vodafone, ai diferite nevoi pe care vrei să ți le îndeplinești. Aceste necesități pe care vrei să ți le satisfaci trebuie să fie introduse în diferite opțiuni pe care cei de la rețeaua mobilă ți le oferă, însă doar contra cost.

Așadar, unele dintre cele mai cunoscute și folosite opțiuni sunt enumerate mai jos. O primă opțiune este Cartela Red de la Vodafone. Aceasta îți aduce o serie de beneficii semnificative, mai ales dacă folosești dispozitivele electronice pentru un timp îndelungat.

Beneficiile acestei cartele sunt trimiterea de SMS-uri nelimitate, vei avea parte și de minute nelimitate cu Vodafone și datele mobile îți vor fi oferite într-o cantitate mult mai mare ca de obicei.

O altă opțiune de încărcare cartelă Vodafone este Cartelă Banii Înapoi. După achiziționarea acestei cartele îți vei primi banii înapoi pentru a putea să-ți cumperi un dispozitiv electronic pe placul tău.

Această opțiune include beneficii precum SMS-uri și minute care sunt nelimitate, mai beneficiezi de 2.000 de minute care sunt naționale, strict pentru Italia și Spania, SMS-urile sunt și ele naționale, iar din acestea 2.000, 300 sunt minute internaționale pentru telefonul mobil și fix. Valabilitatea acestei cartele este de 28 de zile, are 100,000 MB de internet, iar transportul cartelei este gratuit și oriunde în țară. Prețul acesteia fiind de 5.95 de euro.

Activarea acestui tip de cartelă se face automat, iar dacă vrei să-ți reîncarci cartela după expirarea creditului trebuie să plătești un tarif de 6 euro. De asemenea, TVA-ul este introdus în prețul inițial, așa că nu vei avea parte de surprize neplăcute. Această cartelă poți să o achiziționezi de pe aplicația MyVodafone și o vei găsi la opțiunea de oferte.

Beneficiile de a fi abonat Vodafone

Prin abonarea ta la rețeaua Vodafone, aceștia îți oferă o serie de oferte pe care nu le poți refuza. Ba mai mult de atât, unele dintre ele le poți primi doar în cazul în care faci parte din clienții lor fideli. Cum poți deveni un client fidel? Prin crearea unui abonament, păstrarea acestuia și achitarea lui regulat.

Dacă ești un client loial te vei bucura de câteva puncte care îți sunt oferite drept cadou de către angajații de la Vodafone.

Ce fac aceste puncte și cu ce te ajută pe tine? Acestea se acumulează în timp, iar ele reprezintă o sumă de bani. În timp, acestea se vor strânge și vei putea să îți cumperi anumite accesorii pentru gadget-urile tale sau îți vor face o reducere în momentul cumpărării unui telefon.

Astfel că, dacă nu ai un abonament la Vodafone nu te vei putea bucura de aceste puncte și de opțiunile pe care acestea ți le oferă după acumularea lor.

Pe lângă acest beneficiu, te mai bucuri și de roaming în Europa fără a face costuri suplimentare. Vei putea să-ți utilizezi cartela inițială și încă să beneficiezi de minutele, SMS-urile și datele mobile de care te bucurai în România.

De asemenea, Vodafone are câteva servicii suplimentare care sunt extrem de folositoare, ca de exemplu, Vodafone Pass este potrivit pentru aplicațiile care vrei să nu-ți consume datele mobile. Pe lângă această opțiune pe care Vodafone ți-o oferă, îți mai pune la dispoziție și Vodafone Secure Net, care evită atacurile online la adresa ta.

0 Shares
You May Also Like