Marcile Cubz si Nillkin – alegerea perfecta pentru huse Sony

0 Shares
0
0
0

Husele pentru telefoanele Sony Xperia sunt foarte apreciate de utilizatorii acestei marci de telefoane mobile si smartphone-uri.

Husele de tip flip-type sunt foarte utilizate in special la modelele Xperia Z3. Una dintre cele mai cunoscute este marca Cubz. Aceasta husa ofera acces cu usurinta la toate porturile, butoanele pentru pornire si oprire, pentru sonor, acces la camera foto, in acelasi timp protejand si ecranul.

Este o husa de tip flip-cover care se inchide cu ajutorul unui magnet, avand un feeling placut la atingere si element deosebit de important are o garantia de 1 an.

Marcile Cubz si Nillkin – alegerea perfecta pentru huse Sony

O alta husa este una din realizata din gel TPU marca Cubz. Este un material maleabil, poliuretan si plastic care nu atrage praful. Husa este usoara si comoda, iar telefonul se clipseaza foarte usor in aceasta. Are accesibilitate usoara la toate porturile, la slotul microSD, jackul pentru casti, butoanele de pe lateralul telefonului si difuzor.

O husa deosebit de interesanta este cea transparenta marca Cubz pentru Sony Xperia Z3. Este realizata din material platic transparent, protejand telefonul impotriva zgarieturilor atat in spate cat si pe lateralul acestuia.

Husa este aproape invizibila deoarece este transparenta si are de asemenea o garantie de 1 an. Telefonul se clipseaza foarte usor in interiorul husei fiind protejat foarte bine impotriva loviturilor.

Husele ultraslim pentru Sony Xperia sunt foarte aderente si au o protectie suplimentara impotriva amprentelor. Aceste huse sunt predispuse la murdarie, urme de grasime, tot felul de amprente, iar carcasa cu textura mata are o aderenta foarte buna si mai ales rezista la petele de apa.

Husa ultraslim este foarte usoara avand doar 13 grame, oferind in acelasdi timp acces la toate porturile si sloturile importante. Garantia acestor huse este de asemenea una standard de 1 an.

Un alt model il reprezinta husa de tip flip cover marca Nillkin. Pe langa aceasta husa avem si o folie pentru protectia ecranului.

Are protectie atat pentru ecran cat si pentru spate si partile laterale. Clipsarea si declipsarea telefonului din aceasta husa se fac bineinteles la fel de usor ca si la celelalte modele. Husa este ultraslim are un design minimalist avand orificii pentru toate porturile si sloturile cu care este dotat telefonul.

Grosimea acestei huse este de doar 4 mm. Husa este realizata din piele ecologica avand o textura cu riduri, oferind o extra aderenta telefonului. Aceasta husa din piele este un strat impermeabil care respinge lichidele, grasimea, murdaria, protejand in totalitate toate partile telefonului.

Huse Sony sunt foarte cautate pentru protectia oricarui model de smartphone Sony.

Urmarind cu atentie piata pentru accesorii de telefoane si in special cea pentru huse, observam ca in ultimul timp datorita evolutiei rapide a tehnologiei telefoanelor smart, s-a produs si o adevarata revolutie in randul producatorilor de accesorii.

Acestia au inceput sa diversifice foarte mult producerea de huse, atat pentru telefoanele clasice, dar mai ales pentru telefoanele inteligente. Este normal sa va ganditi ca achizitionarea unui smartphone foarte scump necesita si o husa pe masura care sa il protejeze de eventuale zgarieturi, lovituri si interferente cu substante si lichide care ii pot produce deteriorari destul de grave.

0 Shares
You May Also Like