Masajul cu ventuze trateaza orice!

0 Shares
0
0
0

In medicina traditionala chineza erau folosite ventuze pentru masaj in scopul de combatere a unor afectiuni, printre care si unele destul de serioase. De fapt, China este si tara in care a luat nastere ventuzoterapia, ea fiind considerata o ramura a acupuncturii, deoarece ventuzele se pozitioneaza pe corp tot in functie de meridiane, la fel ca si acele de acupunctura.

In medicina traditionala romaneasca, ventuze masaj erau folosite strict in combaterea unor raceli si a pneumoniilor. Si acestea chiar dadeau rezultate de fiecare data. Multi dintre noi ne aducem aminte de borcanelele pe care bunica le incalzea cu ajutorul unei flacari si ni le aplica pe corp atunci cand eram raciti, iar raceala disparea ca prin minune.

Ei bine, acele borcanele din sticla se numesc ventuze pentru masaj, iar intrebuintarile lor sunt mult mai multe, deoarece de-a lungul timpului, acestea nu au tratat numai raceli, ci chiar si unele afectiuni destul de grave.

Ventuze masaj pentru toate tipurile de masaj

Masajul realizat cu ajutorul unor ventuze poate fi considerat chiar si un mesaj relaxant si bun impotriva stresului ce se acumuleaza in organism in fiecare zi. Astfel ca, cu ajutorul unor ventuze pentru masaj si o tehnica de masare bine pusa la punct, se pot trata dureri musculare sau muschi incordati cu succes si chiar dureri articulare.

Insa acestea nu sunt nici pe departe singurele dureri care se pot trata cu ajutorul unor ventuze pentru masaj, caci cu ajutorul acestei tehnici de masaj cu ventuze se mai trateaza si disfunctii digestive, dureri de cap, migrene si chiar vergeturi sau capilare sparte. Astfel putem spune ca aceste ventuze masaj reprezinta un bun mod de tratare a mai multe afectiuni care ne pot pune uneori in situatii neplacute.

In Romania, terapia cu ventuze masaj nu a aparut cu foarte multa vreme in urma, insa in ziua de azi se bucura de o foarte mare popularitate, la ea apeland in special femeile care vor sa scape de celulita intr-un timp foarte scurt si care doresc sa aiba mereu o piele mai tanara si mai neteda.

Cel mai avantajos este faptul ca, cu ajutorul unor ventuze pentru masaj, celulita poate fi eliminata din organism intr-un timp foarte scurt, iar pielea va deveni mai neteda si mai stralucitoare. In concluzie putem spune ca un masaj realizat cu ajutorul unor ventuze pentru masaj precum cele de pe magazinul Yanno.ro, te poate face sa te simti mereu in forma si in acelasi timp sa arati mereu bine.

Orice persoana poate beneficia de un astfel de masaj realizat cu ajutorul unor ventuze. Insa pentru acest lucru este nevoie sa apeleze la un specialist in acest domeniu, pentru ca, in cazul in care ventuzele nu sunt aplicate intr-un mod corect, acestea pot lasa pe piele niste semne care vor disparea foarte greu.

0 Shares
You May Also Like