Pix cu camera? Care poate sa fie utilitatea lui?

0 Shares
0
0
0

Piata este din ce in ce mai aglomerata cu instrumente pentru spionaj. De la pixuri cu camera pana la ceasuri cu camera, fiecare astfel de instrument iti promite ca poti obtine informatiile de care ai nevoie fara niciun fel de probleme si fara ca persoana despre care vrei sa obtii informatia sa stie.

Cu toate astea, unele dispozitive, cum ar fi un pix cu camera, par a fi destul de putin la indemana. Cine mai scrie in ziua de astazi si cand apar momentele oportune pentru a filma cu un astfel de pix?

Cu siguranta, un pix cu camera poate sa fie extrem de eficient daca iti alegi momentele in care sa filmezi cu mare atentie sau daca lucrezi in domenii care necesita prezenta unui pix.

Pix cu camera pentru locul de munca

La locul de munca, spre exemplu, un pix cu camera poate sa fie extrem de util, fie ca esti sef sau un simplu angajat. Poti inregistra fiecare activitate pe care o faci si poti avea, in felul acesta, un istoric care sa te ajute pe viitor.

De asemenea, poti filma intalnirile la care participi sau sedintele, pentru a le analiza in detaliu in momentul in care ajungi acasa. Pixul cu camera isi poate gasi un loc pe biroul tau sau chiar in buzunarul de la piept. Daca seamana cu un pix normal, cu siguranta nu se va prinde nimeni ca acest pix filmeaza.

La scoala

La orele de curs, un pix cu camera este cu adevarat eficient. Practic, te poate ajuta sa obtii toate informatiile de care ai nevoie, fara sa fii neaparat atent sau sa iti iei notite. Evident, fiind vorba despre un pix, trebuie sa iti iei si ceva notite, insa poti sa sari peste anumite informatii, deoarece ai la indemana intreg cursul inregistrat. Poti apela la el ori de cate ori vine sesiunea si poti obtine cele mai mari note.

Acasa

Chiar si acasa un pix cu camera poate sa fie util. Spre exemplu, poti supraveghea casa impotriva hotilor, cu un pix bine plasat intr-o cana cu alte pixuri. Niciun hot nu isi va inchipui ca pixurile sunt dotate cu camera si s-ar putea sa se dea de gol. In felul acesta poti elimina orice risc de a fi jefuit sau mai degraba poti creste sansele ca hotul sa fie prins.

0 Shares
You May Also Like